Κυριακή, 03 Ιουνίου 2018 00:08

Πρωταγωνιστές, Πρωταθλητές…

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από το απόγευμα του Σαββάτου 2 Ιουνίου διοίκηση, παίκτες, τεχνικό τιμ και κόσμος του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”.

Η ομάδα της Απειράνθου κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατάφερε να αναδειχθεί επάξια πρωταθλήτρια της ΕΣΚ Κυκλάδων για τη σεζόν 2017-2018 για τέταρτη φορά στην ιστορία της και δεύτερη συνεχόμενη.

Οι άνθρωποι του συλλόγου των “ορεινών” έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται δικαιωμένοι μετά το τελικό αποτέλεσμα, αφού η ομάδα τους αν και βρέθηκε αρκετές φορές με την πλάτη στον τοίχο τόσο κατά την διάρκεια της φάσης των ομίλων, όσο και στην ημιτελική και τελική φάση εν τέλει δείχνοντας χαρακτήρα στα δύσκολα βγήκε νικήτρια!


ΜΑΜΜΟΣ: ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ…

Πρωτεργάτης της επιτυχίας αυτής, ο προπονητής των Απεραθειτών ο Θοδωρής Μάμμος. Ο Θεσσαλός τεχνικός, ο οποίος είδε τις προσπάθειες των παικτών του από τις εξέδρες του ΔΑΚ Νάξου, λόγω της ποινής που του έχει επιβληθεί, τόνισε:

«Είχαμε υπομονή παρόλο που είχαμε χάσει τρία παιχνίδια από τον Πανναξιακό και κάνοντας feedback τους χαμένους αγώνες προσπαθήσαμε να μην κάνουμε τα χαζά λάθη που κάναμε στου προηγούμενους αγώνες. Αλλάξαμε σε μεγάλο ποσοστό τον τρόπο παιχνιδιού μας και σε άμυνα και σε επίθεση και απλά μας βγήκε. Ελπίζω να έχουμε όλους τους αθλητές μας στα μπαράζ και να έχουμε ανάλογη συνέχεια».


ΟΝΑΣΟΓΛΟΥ: ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΗΚΑΜΕ ΩΣ ΟΜΑΔΑ

Από την πλευρά του, ο Μάριος Ονάσογλου που ήρθε στη Νάξο να αντικαταστήσει τον Μάμμο για τα παιχνίδια των τελικών με αντίπαλο τον Πανναξιακό δήλωσε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος. Καταφέραμε να πανηγυρίσουμε τον τίτλο γιατί συσπειρωθήκαμε ως ομάδα μετά την βαριά ήττα του πρώτου παιχνιδιού».


ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ: ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΩΘΗΣΗ Η ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΑΤΣ

Τέταρτο πρωτάθλημα για τον ΑΠΑΣ, τέταρτο και για τον Δημήτρη Χουζούρη. Ο αρχηγός των “ερυθρόλευκων” δήλωσε: «Μεγάλη συγκίνηση, μεγάλη προσπάθεια γιατί πικραθήκαμε από τις προηγούμενες χρονιές. Η αντίδρασή μας μετά την βαριά ήττα του πρώτου τελικού μας έδωσε ώθηση για τον τίτλο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, καθώς και τον Μάριο Ονάσογλου που ήρθε να μας βοηθήσει».


ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΟΣ: ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ!

Έχοντας πετύχει 47 πόντους στην σειρά των τελικών δικαιωματικά του ανήκει ο τίτλος του κορυφαίου. Έχοντας “φάει” με το κουτάλι τους τελικούς των Κυκλάδων, ο φόργουορντ του ΑΠΑΣ, ο Νίκος Χάρος που …βγήκε παγανιά και παρέσυρε στο διάβα του την άμυνα του Πανναξιακού στο τρίτο ματς της σειράς δήλωσε μετά την κατάκτηση του τίτλου της ομάδας του:

«Πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία που καταφέραμε να πρωταγωνιστήσουμε στις Κυκλάδες. Καταφέραμε να κάνουμε ένα back to back και να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Το πείσμα και το πάθος που είχαμε ήταν τα σημεία κλειδιά των τελικών».


ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: ΔΕΙΞΑΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ

Πρώτη συμμετοχή στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων, πρώτος τίτλος για τον Γιώργο Αθανασιάδη. Ο νεαρός άσος των Απεραθειτών ξεκαθάρισε πως: «Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Το θέλαμε περισσότερο. Δείξαμε καρδιά και ψυχή και με την στήριξη του κόσμου που παραβρέθηκε στο γήπεδο τα καταφέραμε».


ΚΑΒΟΥΡΑΣ: Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ…

Για το ομαδικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του ΑΠΑΣ μίλησε ο εκ των κορυφαίων του τρίτου ματς, ο Μιχάλης Κάβουρας: «Το δέσιμο ως ομάδα, το ωραίο κλίμα, το ότι παίζαμε ο ένας για τον άλλον, ήταν τα κλειδιά για να φτάσουμε στο πρωτάθλημα. Πάμε στα μπαράζ να ευχαριστηθούμε τους αγώνες».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares