Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2011 02:11

Καλή χρονιά και καλή δύναμη με τις ευλογίες του Καλλίνικου video…

KALLINIKOS_FLERIANOS

Χθες στα γραφεία του Πανναξιακού που εδρεύουν στο ΔΑΚ Νάξου  τελέστηκε ο αγιασμός του Α.Ο Πανναξιακού, καθώς και οι παρουσίαση των παιχτών και προπονητών ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων των τμημάτων της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Στην  τελετή  χοροστάτησε ο  Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παροναξίας Καλλίνικος, όπου μετά το πέρας της εκφώνησε χαιρετισμό και ευχήθηκε τα καλύτερα για όλα τα τμήματα του ΑΟ Πανναξιακού .

AGIASMOS

Χαιρετισμό επίσης εκφώνησαν ο Κύριος Μάκης Συμεόνογλου  πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Χώρας Νάξου και ο Κύριος Στάθης Αγγελής σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Πανναξιακού Βασίλης Φλεριανός, εμφανώς συγκινημένος παρουσίασε όλο το «οικοδόμημα» που λέγεται Πανναξιακός ξεκινώντας από το Δ.Σ λέγοντας χαρακτηριστικά

«είμαι περήφανος που έχω τέτοιους συνεργάτες και πιστεύω ακράδαντα ότι οι επιτυχίες των τελευταίων ετών οφείλονται σε ένα μεγάλο βαθμό και σε αυτούς»

Ειδική αναφορά στην ομιλία του Προέδρου έγινε προς το πρόσωπο του Νίκου Κατσάνη

«είναι τιμή μας που μετά από μία μεγάλη και γεμάτη ήθος παρουσία στα γήπεδα ο Νίκος μπήκε μαζί μας στην Διοίκηση και από το πόστο του τεχνικού διευθυντή προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα με την τεράστια εμπειρία και γνώση που διαθέτει στα θέματα ποδοσφαίρου»

AGIASMOS.3

Στη παρουσίαση των ποδοσφαιριστών ο Βασίλης Φλεριανός αναφέρθηκε σε όλους  και σε έναν έναν ξεχωριστά, κάνοντας ειδική αναφορά στις καριέρες τους, αρχίζοντας από τους ντόπιους. Στην συνέχεια μίλησε για τις «γέφυρες» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε προς όλα τα σωματεία των Κυκλάδων για την απόκτηση των ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας. Στην παρουσίαση των «ξένων» ποδοσφαιριστών ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στην καριέρα του καθενός ξεχωριστά και υπογράμμισε

« δεν θεωρούμε κανέναν ξένο εδώ, από τη στιγμή που παίζει στην ομάδα με την βαριά φανέλα του Πανναξιακού νομίζω ότι  όλα τα παιδία θα τα δώσουν όλα για το καλύτερο»

Ο Πρόεδρος δεν παρέλειψε να θέσει τον φετινό στόχο της ομάδας που όπως ανέφερε δεν είναι άλλος παρά την παραμονή της ομάδας στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.

AGIASMOS.j1

Κάνοντας ειδική αναφορά σε Κολιούση και Θέμελη είπε

«θέλω να σταθώ στην παρουσία του Κολιούση στην ομάδα ο οποίος έχει δύο μωρά παιδιά και ήρθε στην Νάξο για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πανναξιακό. Παράδειγμα αποτελεί και ο Αστέριος ο Θέμελης που μετά από μια μεγάλη καριέρα στα Ελληνικά γήπεδα διάλεξε τον Πανναξιακό για να συνεχίσει, εγκαθιστώντας και την οικογένεια του στο νησί μας »

Ακολούθησε η παρουσίαση των προπονητών, όπου παρουσιάστηκε και επίσημα ο Δημήτρης Σκούνας για την ανδρική ομάδα, στην συνέχεια ανακοινώθηκε και η ανανέωση της συνεργασίας για δύο ακόμα χρόνια με τον Πέτρο Μαράκη ως προπονητή ακαδημιών για τον οποίο ο Κύριος Φλεριανός ανέφερε « ο Κύριος Μαράκης στα δύο χρόνια που προπονεί τις ακαδημίες μας έχει πάει τις ομάδες μας σε τέσσερις τελικούς από τους οποίους νίκησε τους δύο, δεν θα μπορούσαμε παρά να συνεχίσουμε αυτή την άψογη και επιτυχημένη συνεργασία».

Για την θέση του προπονητή του τμήματος Στίβου ο Πρόεδρος του Πανναξιακού παρουσίασε τον Δημήτρη Μανδηλαρά λέγοντας

«με την πρόσληψη του Κυρίου Μανδηλαρά θέλουμε να δώσουμε βαρύτητα στο τμήμα στίβου όπου θα επιδιώξουμε και κάποιες μεταγραφές. Πιστεύω ότι οι εγκαταστάσεις του νέου ΔΑΚ θα είναι ότι καλύτερο για την ανάδειξη των αθλητών μας και ανερχόμενων ταλέντων»

AGIASMOS.2

Τέλος ο πρόεδρος του Πανναξιακού έκανε αναφορά στους χορηγούς της ομάδας και ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Blue Star ferries για την μεγάλη βοήθεια που θα προσφέρει στην ομάδα στα ταξίδια της  και τον Κύριο Καπρή, ο όποιος είναι χορηγός των εισιτηρίων διάρκειας και σχεδόν όλου του αθλητικού υλικού της ομάδας. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον παρόντα επιχειρηματία Μανόλη Σέργη για την βοήθεια του προς την ομάδα όποτε αυτή του ζητηθεί.



Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares