Σάββατο, 09 Ιουνίου 2018 18:13

To Ελληνικό Cheerleading στα διεθνή πρότυπα

Νέες προκλήσεις για τον Ελληνικό Cheerleading, ένα άθλημα που ήδη έχει γίνει δεκτό στην Ολυμπιακή οικογένεια εδώ και 2 χρόνια.

Το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο Π. Φαλήρου Tae Kwon Do, θα διεξαχθεί το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading.

Αθλητικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα που τηρούν τις προδιαγραφές του αθλήματος, θα συμμετάσχουν για να διεκδικήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας. Στη πρωταθλήτρια και δευτεραθλήτρια ομάδα στη κατηγορία των ζευγαριών θα απονεμηθεί το εισιτήριο της συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2018 που θα διεξαχθεί αυτόν τον χειμώνα, πιθανόν στην Ελλάδα, μία ακόμη διεθνή διοργάνωση που διεκδικεί η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading.

f2_9_6_18.jpg

Η διοργάνωση του διεθνούς μίτινγκ Olympus 2018 φέρνει στην Ελλάδα τις πρώτες υψηλού επιπέδου ξένες αθλήτριες του Cheerleading, στις 17 Ιουνίου 2018 (μια ημέρα μετά τo πανελλήνιο πρωτάθλημα). Ο αγώνας συμμετέχει ισότιμα στην Ευρωπαϊκή σειρά αγώνων “Ευρωπαϊκή Τσιρλίγκα (European Cheer League)”.

Περισσότερες από 200 ομάδες, από Ελλάδα και εξωτερικό θα λάβουν συμμετοχή τόσο σε ομαδικό επίπεδο, ζευγάρια & solo. Σύλλογοι από όλη την ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και από τα νησιά Κέρκυρα, Κρήτη, Αντίπαρο, Ικαρία, Ρόδο θα είναι παρόντες.

f4_9_6_18.jpg

Στις αναπτυξιακές κατηγορίες θα συμμετάσχουν και σχολικές ομάδες, από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
MUSIC 89,2 - RISE - NICKELODEON - SPORT TIME

Το Ελληνικό τσιρλίντινγκ θα συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει ευχάριστα, για αυτό μείνετε συνδεδεμένοι με την ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας www.cheerleading.gr και την σχετική σελίδα στο facebook.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares