Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 20:28

Τσίγκρος: Να δικαιώσω διοίκηση και προπονητή για την επιλογή τους

Ποδοσφαιριστής του Πανθηραϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Κυριάκος Τσίγκρος. Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος οπισθοφύλακας ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Σαντορίνης και μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στη Σαντορίνη για να κλείσει και τυπικά το ζήτημα.

Μετά από μια εξαιρετική σεζόν που είχε πέρυσι για λογαριασμό του ΑΟ Χαλκίδας, το νέο απόκτημα των Σαντορινιών στις δηλώσεις που παραχώρησε στο sportcyclades.gr εμφανίστηκε αισιόδοξος για το γεγονός ότι θα μπορέσει να φτάσει στην επίτευξη των στόχων του με τη νέα του ομάδα.

Το βιογραφικό του 25χρονου άσου μπορεί να μην είναι μεγάλο, αλλά, τα αποτελέσματα στις ομάδες που έχει αγωνιστεί χαρακτηρίζονται απόλυτα επιτυχημένη.

Άνοδος με τον Πανελευσινιακό, πρωταθλητισμός με τον ΑΟ Χαλκίδας και θετική παρουσία με τον Ηρακλή Ψαχνών, είναι η προίκα του Τσίγκρου, με τον Ευβοιώτη άσο να δηλώνει τα εξής για τη μετακίνηση του στον Πανθηραϊκό: "Έρχομαι σε μια ομάδα που πάντα θέτει υψηλούς στόχους και χαρακτηρίζεται από τη σταθερότητα, τη φερεγγυότητα της διοίκησης προς τους παίκτες και το οικογενειακό κλίμα. Πέρυσι στα ματς που αντιμετώπισα τον Πανθηραϊκό σαν αντίπαλος, αυτά τα στοιχεία διέκρινε και το γεγονός ότι είχε θετική πορεία στο β' γύρο κάνοντας πρωταθλητισμό".

Θεωρώ ότι πρόκειται για μια ομάδα που ο κάθε ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αγωνιστεί αφού ο σύλλογος διέπεται από οργάνωση, διοικητική σταθερότητα και ορθολογικό πλάνο".

36188161_1697427007036650_1250461646418083840_n.jpg

Ερωτηθείς για τη νέα χρονιά και τους στόχους που έχουν τεθεί, ο Τσίγκρος είπε: "Στόχος αποτελεί να είμαστε ανταγωνιστικοί και κάθε Κυριακή να γινόμαστε καλύτεροι και να αποδίδουμε καλό θέαμα.

Γνωρίζω που έχω έρθει και θα προσπαθήσω να δικαιώσω τους ανθρώπους και τον προπονητή του Πανθηραϊκού για την επιλογή τους να με φέρουν στην ομάδα".

Στον επίλογο του ο Τσίγρκος έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο λέγοντας: "Σε κάθε ματς χρειαζόμαστε τον κόσμο ώστε με τη φωνή του να αποτελεί τον 12ο παίκτη. Τον έχουμε ανάγκη και ελπίζω να τον ικανοποιήσουμε με τις εμφανίσεις μας". 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares