Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 00:03

Ιωαννίδης: Με υπομονή θα φέρουμε τον ΑΟΣ εκεί που του αξίζει

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΑΟΣ αποτελείται από νέα πρόσωπα, που σαν αρχικό στόχο, έχουν θέσει τη δουλειά σε όλα τα επίπεδα προκειμένου η ομάδα να μην χάσει ούτε ένα δευτερόλεπτο αναφορικά με τον προγραμματισμό της.

Ένας από τους παράγοντες που θα έχει την εμπειρία να αποτελέσει νέο διοικητικό παράγοντα της ιστορικής ομάδας είναι ο Άρης Ιωαννίδης από τη θέση του α γενικού αρχηγού.

Έχοντας το… μικρόβιο του ποδοσφαίρου με δεδομένο ότι πριν από μερικές δεκαετίες αγωνίζονταν στο τοπικό πρωτάθλημα της Καβάλας, ο κ. Ιωαννίδης μέσω την δηλώσεων που παραχώρησε στο sportcyclades.gr εξέφρασε τη… δίψα του για να δουλέψει από το επίπεδο που του αναλογεί ώστε η ομάδα να φτάσει εκεί που πρέπει.

Ο Αρης Ιωαννίδης είναι αστυνομικός στο επάγγελμα που υπηρετεί στο τμήμα της Ερμούπολης, με τον ίδιο να βρίσκεται τρία χρόνια στο νησί και τη Σύρο πλέον να αποτελεί δεύτερη πατρίδα του.

Το νέο πρόσωπο που θα αποτελέσει τον πρώτο γενικό αρχηγό του ιστορικού συλλόγου αναφέρθηκε στους λόγους που απάντησε θετικά λέγοντας:

«Αποφάσισα να εισχωρήσω στον ΑΟ Σύρου γιατί μου αρέσει αρχικά ο αθλητισμός και κυρίως το ποδόσφαιρο. Παράλληλα, έχω αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τον κ. Φώσκολο εδώ και μερικά χρόνια και έχοντας παρακολουθήσει και αρκετά παιχνίδια της ομάδας την προπέρσινη περίοδο αποδέχτηκα την πρόταση που μου έγινε και αφού εκλέχθηκα στις εκλογές και είμαι έτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου».

Ερωτηθείς για το πώς φαντάζεται ο ίδιος τη σεζόν, ο κ. Ιωαννίδης υποστήριξε: «Στόχος αποτελεί να δημιουργήσουμε μια αξιόλογη ομάδα και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Εφόσον βέβαια δούμε ότι μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε, εάν έρθει η πρώτη θέση είναι καλοδεχούμενη. Πάντως στόχος αποτελεί να… χτίσουμε ένα καλό κορμό που θα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και κάθε Κυριακή θα παρουσιάζει βελτίωση».

Τι μήνυμα έχετε να στείλετε στον κόσμο του ΑΟΣ;

«Το μήνυμα που έχω να στείλω στον κόσμο είναι ότι τον χρειαζόμαστε δίπλα μας και εγώ σαν πρώτος γενικός αρχηγός θα προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική.

Μαζί με τον κ. Σαγκινέτο και τον κ. Φώσκολο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Άλλωστε έχουν μπει νέα άτομα στο διοικητικό συμβούλιο. Εγώ προσωπικά έχω αρκετή όρεξη και χρόνο και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Με υπομονή θα φέρουμε τον ΑΟΣ εκεί που του αξίζει και θα πρέπει ο κόσμος να εμπιστευτεί και να ακολουθήσει την ομάδα».

viber_image.jpg

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares