Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 20:12

Το «ευχαριστώ» του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” σε όσους στήριξαν την ομάδα στα μπαράζ!

Λίγες ημέρες μετά το τέλος των αγώνων του ειδικού πρωταθλήματος για την άνοδο στην Γ’ εθνική, οι διοικούντες τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο ευχαριστούν όλους όσους βοήθησαν και στήριξαν τους πρωταθλητές Κυκλάδων στο πενθήμερο ταξίδι τους στην Αθήνα για τους αγώνες των μπαράζ.

Αρχικά, ευχαριστούν θερμά τον δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, τον Μανόλη Μαργαρίτη για τη συμβολή του στο να είναι πλήρης η αποστολή στην Αθήνα, καθώς και για την παρουσία του στο κλειστό γήπεδο “Ανδρέας Παπανδρέου” του δήμου Περιστερίου. Επίσης, ευχαριστούν όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας κατά τη διάρκεια των αγώνων μπαράζ. Ιδιαίτερα τον παράγοντα του Πανναξιακού, τον Δημήτρη Καρούση για την παρουσία του στους αγώνες, καθώς και τα μέλη των οικογενειών των παικτών του ανδρικού τμήματος.

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται τόσο στους χορηγούς, όσο και σε αυτούς που συνεφέρανε με τον τρόπο τους. Τους ιδιοκτήτες των αθηναϊκών εστιατορίων “Ναξιώτισσα” στο Γαλάτσι και “Μάζωμος” στο Μαρούσι, για το υπέροχο φαγητό τους, την καταπληκτική φιλοξενία και τον τρόπο με τον οποίο αγκάλιασαν την αποστολή στην πρωτεύουσα. Τον όμιλο επιχειρήσεων “Nanou Donuts House” και ιδιαίτερα τον κύριο Νανούρη και τους συνεργάτες του, τις επιχειρήσεις “Nastasia Village Naxos”, “Meze-Meze”, “InfoΓνώση”, “Tortuga Naxos”, “Hotel Grotta”, “Τεχνοργάνωση”, “Aliberti Projects”, “Barozzi Naxos”, “Καστρήσιος – Πρωτονοτάριος” για την συμβολή τους στην αποστολή και τέλος την ακτοπλοϊκή εταιρία “Blue Star Ferries” και το ταξιδιωτικό γραφείο “Zas Travel” στη Χώρα της Νάξου για την βοήθειά σους στην μετακίνηση της ομάδας στην Αθήνα.

Μέσα σε όλους αυτούς ιδιαίτερη μνεία γίνεται και στα δημοσιογραφικά επιτελεία των “SportCyclades” και “Telesport.gr” για την κάλυψη των προσπαθειών των παικτών του ΑΠΑΣ στους αγώνες μπαράζ. Ιδιαίτερα δε ευχαριστούν, ένα δικό μας παιδί, τον μετρ του ρεπορτάζ μπάσκετ που έχουμε την τιμή να τον έχουμε στην ομάδα μας κι ας …πονάει κάποιους με την πένα του, τον Ιωάννη Νοταρά που όπως αναφέρεται «εκπροσώπησε επάξια την κυκλαδίτικη δημοσιογραφία!».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares