Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 00:12

Καλούδης: Καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί ο ΑΟΣ

Ο Κώστας Καλούδης αποτελεί ένα από τα παλαιότερα μέλη στο διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Σύρου και σίγουρα η γνώμη του είναι απόλυτα σεβαστή και ιδιαίτερη όταν τοποθετείται στο δημόσιο λόγο.

Ο ίδιος μέσω του sportcyclades.gr μίλησε για την προσπάθεια που θα γίνει στον ΑΟΣ, το νέο πρωτάθλημα και τους στόχους της ομάδας από τη Σύρο, εκφράζοντας την αισιοδοξία του.

Πως βλέπετε τη νέα προσπάθεια που θα κάνει η νέα διοίκηση του ΑΟΣ;

''Εχει εκλεγεί ένα νέο διοικητικό συμβούλιο με νέα πρόσωπα και θεωρώ ότι μπορεί να υλοποιήσει τους στόχους που θα τεθούν.

Το παλαιό συμβούλιο εκπλήρωσε τον πόθο των Συριανών φιλάθλων αλλά δεν κατάφερε η ομάδα να παίξει στην Γ' Εθνική. Ήταν διάφορες οι συγκυρίες πιο πολύ το οικονομικό αφού οι επιχειρήσεις ενώ έλεγαν θα βοηθήσουν... έστριψαν δεξιά. Φέτος πιστεύω ότι έχουν μπει επιχειρηματίες νέοι και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά''.

-Για ποιους λόγους επιλέξατε να μπείτε στο συμβούλιο;

"Εγω ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο στον ΑΟΣ από 14 χρονών. Μετά έφυγα και έπαιξα σε άλλες ομάδες και 6-7 χρόνια και πλέον ασχολούμαι με τα διοικητικά εδώ και αρκετά χρόνια. Κάνω ό,τι μπορώ πάντα για να βοηθήσω το συμβούλιο".

-Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;
"Στόχος αποτελεί όπως δήλωσε και ο πρόεδρος, να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο όμως στο άθλημα αυτό μπορεί να σχεδιάζεις και να μην σου βγαίνουν πράγματα. Η ομάδα θα πορευτεί με τους Συριανούς και τους παίκτες που θα έρθουν και ευελπιστώ να πάει καλά. Αλλωστε ο ΑΟΣ πρέπει να στοχεύει ψηλά στις Κυκλάδες".

-Τι μήνυμα έχετε να στείλετε στον κόσμο;

"Δεν ξέρω εάν έχει πικραθεί ο κόσμος από το γεγονός που συνέβη με τη μη συμμετοχή της ομάδας στην Γ' Εθνική, αλλά πιστεύω ότι ο ΑΟΣ θα κάνει καλή πορεία και ζητάμε τη στήριξη του αφού η ομάδα αυτή είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί",

-Πως έγινε η επιλογή του κ. Βαρθαλίτη για την τεχνική ηγεσία

"Ο Μάκης Βαρθαλίτης έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του τα προηγούμενα χρόνια. Είναι ένας προπονητής με εμπειρία και άλλωστε τον εμπιστεύεται το συμβούλιο. Είναι και πολύ καλό παιδί και γενικά έχει όλο το πακέτο για να βοηθήσει το σύλλογο". 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares