Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2011 15:10

Ενισχυμένος και πανέτοιμος ο Παμμηλιακός για το φετινό πρωτάθλημα Κυκλάδων.

pammiliakos_parousiash_paikton_2011_1

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και σε καθημερινή βάση οι προπονήσεις της προετοιμασίας του Παμμηλιακού για το φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων. Η ομάδα της Μήλου ξεκινάει με μεγάλη αισιοδοξία και αρκετές φιλοδοξίες τη φετινή χρονιά, καθώς σε αντίθεση με άλλες χρονιές όλα μοιάζουν ιδανικότερα.

Το γήπεδο είναι πλέον έτοιμο από την αρχή της χρονιάς και δεν θα χρειαστούν ταξίδια για έναν ολόκληρό γύρο εκτός έδρας όπως πέρυσι. Η ομάδα ξεκινάει από το… μηδέν φέτος αφού τα τελευταία 2-3 χρόνια υπήρχε πάντα κάποιος μηδενισμός από την προηγούμενη χρονιά που υποχρέωνε τον Παμμηλιακό να ξεκινάει με μειονέκτημα αφαίρεσης βαθμών στη πάντα δύσκολη εκκίνηση του μαραθώνιου του.

Οικονομικά η ομάδα είναι υγιής, ενώ αγωνιστικά παρουσιάζεται ενισχυμένη - ιδιαίτερα στην άμυνα - με την προσθήκη πέντε παιχτών.

Τα νέα ονόματα στο ρόστερ

Τους παίχτες που θα ενισχύσουν τις φετινές προσπάθειες του Παμμηλιακού για καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων παρουσίασε πριν από λίγες μέρες στα γραφεία του ο Παμμηλιακός. Πρόκειται για τους:

- Πουλάκης Αντώνης, 23 ετών, αμυντικός από τον ΑΟ Δαμάστας
- Atanazov Petur (Βούλγαρος), αμυντικός από τον ΑΠΟ Νικηφόρος

οι οποίοι αποτελούν μεταγραφές της ομάδας ενώ οι:

- Κάτρης Σπύρος, 30 ετών, μεσοεπιθετικός (επέστρεψε στην ομάδα)
- Κυρίτσης Λευτέρης, 25 ετών, αμυντικός (επέστρεψε από σπουδές)
- Νίνος Αντρέας, 25 ετών, (επέστρεψε από σπουδές)

pammiliakos_proponhseis3

οι οποίοι θα ενισχύσουν με τη σειρά τους την ομάδα της Μήλου.

Νέα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ για παιδιά από τον Παμμηλιακό.

Συνεχίζονται και φέτος οι δημιουργικές για τη Μήλο εκπλήξεις από τον αθλητικό σύλλογο του νησιού μας τον Παμμηλιακό. Σε λίγες μέρες θα λειτουργήσουν από το σύλλογο νέα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ για παιδιά από τρίτη δημοτικού μέχρι πρώτη γυμνασίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεκινήσουν τα τμήματα, ο ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχών των παιδιών της Μήλου.

Για το λόγο αυτό ο Παμμηλιακός Α.Σ. καλεί όσους ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους να προσέλθουν στα γραφεία του συλλόγου στην Πλάκα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή τις ώρες 18.00-20.00.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 6946 372705 (Βαμβακάρης Μιχάλης) και 6977 923760 (Λιβάνιος Στέλιος).

Επίσης συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα στίβου και ποδοσφαίρου όλων των ηλικιών ώστε να γίνει καλύτερος προγραμματισμός για τις ώρες των προπονήσεων των τμημάτων.

Του Τάσου Βενιζέλου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares