Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 11:32

Μάριος Γαλανός: Στηρίζω τις αποφάσεις και συγχαίρω όλους τους συντελεστές

Την απόλυτη στήριξη του στις αποφάσεις που λήφθηκαν στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων που έγινε στην Πάρο στις 1 Ιουλίου δήλωσε ο κ. Μάριος Γαλανός.

Μπορεί, ένα πρόβλημα με το δρομολόγιο του πλοίου να στέρησε στον ίδιο αν δώσει το παρών στη Γενική Συνέλευση, αλλά παρακολούθησε όλα όσα ειπώθηκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της Πάρου, μέσω της ζωντανής μετάδοσης που υπήρξε από το σάιτ μας.

Σε επικοινωνία που είχαμε, ο Σαντορινιός Επιχειρηματίας και μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων, θέλησε να στηρίξει δημοσίως τις όποιες αποφάσεις, λέγοντας: «Παρόλο που λόγω των επαγγελματικών κυρίως υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατό να έχουμε απαρτία στη Γενική συνέλευση τελικά αυτό που διαπίστωσα παρακολουθώντας την συζήτηση ότι τα πράγματα που μας ενώνουν  είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Θέλω να συγχαρώ όλους όσους βρέθηκαν στη συνέλευση και τοποθετήθηκαν. Είμαι ξεκάθαρα υπέρ των αποφάσεων που λήφθηκαν, οι οποίες με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο».

Ο Μάριος Γαλανός δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους αθλητικούς παράγοντες, οι οποίοι όπως αναφέρει κάνουν το παν για το ποδόσφαιρο: «Θέλω για ακόμη μία φορά να συγχαρώ όλους τους παράγοντες των ομάδων, καθώς η αγάπη τους και το μεράκι τους είναι αυτό που κρατάνε ζωντανό το ποδόσφαιρο μας. Μέσα σε  αυτούς είναι και οι άνθρωποι της Θύελλας Καμαρίου που κατέκτησε το νταμπλ, αλλά και του Πανθηραϊκού που κατέκτησαν την 2η θέση στον όμιλο τους».

Τέλος, ο κ. Γαλανός, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η ΕΠΣ Κυκλάδων και ειδικά ο πρόεδρος Ειρηναίος Φρέρης, αλλά και ο Γενικός Γραμματέας και πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας κ. Γιώργος Παρούσης, ενώ έκανε αναφορά και στην επιτυχία των Μικτών μας ομάδων: «Οι ευθύνες που βαραίνουν καθημερινά την ΕΠΣ Κυκλάδων και τα μέλη της είναι πάρα πολλές. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους κοπιάζουν καθημερινά χωρίς να φαίνονται. Ειδικά ο Πρόεδρος Ειρηναίος Φρέρης και ο Γιώργος Παρούσης είναι άξιοι συγχαρητηρίων, καθώς έχουν κάνει πολλές θυσίες  για το ποδόσφαιρο και τα πάνε περίφημα. Κλείνω με τη μεγαλύτερη επιτυχία που είχαμε με την πορεία των Μικτών μας ομάδων, ειδικά αυτή των Νέων. Ο φίλος και άψογος επαγγελματίας προπονητής Γιώργος Μοστράτος με τα παιδιά του μας έκαναν περήφανους και όλοι μας θα πρέπει να πάρουμε αυτή την επιτυχία ως οδηγό».

 ΜΠΡΑΒΟ σε όλους… εγώ από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ με στόχο την περαιτέρω άνοδο του αθλήματος, όχι μόνο στο νησί μου, αλλά και σε όλες τις Κυκλάδες. Είμαι στη διάθεση όλων! 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares