Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 11:43

Και επίσημα στη Θύελλα Καμαρίου ο Παναγιώτης Σιμιτσής

Ξεκινώντας από το ήδη υπάρχων έμψυχο υλικό και συνεχίζοντας με τις προσθήκες οι άνθρωποι της Θύελλας Καμαρίου οδεύουν προς την ολοκλήρωση των κινήσεων τους σχετικά με το ρόστερ της ομάδας.

Τελευταία περίπτωση αυτή του Παναγιώτη Σιμιτσή, για τον οποίο βέβαια είχαμε αποκαλύψει στις 26/6 ότι τα έχει βρει σε όλα με την Θύελλα Καμαρίου και ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Σαντορίνη.

Σήμερα ήρθε η επιβεβαίωση από την διοίκηση της Θύελλας Καμαρίου, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα τον ποδοσφαιριστή:

«Το Δ.Σ. της ομάδας μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον αμυντικό μέσο Σιμιτσή Παναγιώτη.

Ο Παναγιώτης είναι γεννημένος στις 13/12/1993 και την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα του Αγ. Ιερόθεου.

Σο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις ομάδες των Ατρόμητου Αθηνών, Ιωνικού Νικαίας και Α.Ε. Ηρακλείου.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας καλωσορίζει τον Παναγιώτη στην ομάδα μας και του εύχεται μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες!

Μετά τιμής, 
Το Δ.Σ.Θύελλας Καμαρίου».

Who is

Ο 25χρονος μέσος μπορεί να καλύψει τη θέση του εσωτερικού μέσου αλλά και εκείνη μπροστά από τα στόπερ με κύρια χαρακτηριστικά του να αποτελούν το καλό κράτημα της μπάλας, η εξαιρετική επαφή που έχει μαζί της και η οξυδέρκεια του τις στιγμές που η Θύελλα θα χρειαστεί λύσεις και ανάσες στη μεσαία γραμμή. 

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Άγιος Ιερόθεος με τη φανέλα του οποίο κατέγραψε όλα τα παιχνίδια ενώ δυο φορές έχει περάσει επιτυχημένα από τον Ιωνικό έχοντας κυρίως πρόπερσι ενεργό ρόλο στην πορεία της ομάδας που τερμάτισε στη 2η θέση πίσω από τον Εργοτέλη στη Γ' Εθνική.

Πριν από τρία χρόνια έπαιξε για το πρώτο εξάμηνο για λογαριασμό της Α.Ε. Ηρακλείου, πριν μεταγραφεί στους Νικαιώτες, ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έγιναν στο τσικό του Ατρόμητου, όπου διδάχτηκε τα... μυστικά της στρογγυλής θέας από τον Μάρκο Δήμο, κατακτώντας την 2η θέση στο πρωτάθλημα νέων 

Από εκεί και πέρα, μένει και η ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας με το «κανόνι» Μάριο Αργυρίου, η απόκτηση του οποίου έχει προκαλέσει αίσθηση, μιας και μιλάμε για έναν από τους πιο ικανούς φορ του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

ceec46ac75e6be7f73874fd5573b298d_XL.jpg

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares