Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2011 19:58

Γερά τεστ το Σαββατοκύριακο, παράθυρο για περαιτέρω ενίσχυση.

protoimasia_skoynas

Δύο δυνατά φιλικά θα δώσει ο Πανναξιακός αύριο και μεθαύριο στην Αθήνα με αντιπάλους τον Αχαρναϊκό και τον Αήττητο Σπάτων.

Ο Δημήτρης Σκούνας θέλει δυνατά φιλικά για την ομάδα του που διανύει πλέον το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της και βρίσκετε στην φάση του μονταρίσματος. Έτσι λοιπόν προγραμματίστηκαν  δύο φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους ομάδες του περιφερειακού πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας κατά σειρά: αύριο Σαββάτο τον Αήττητο Σπάτων , στο γήπεδο των Σπάτων στις 18:00 και την Κυριακή την ίδια ώρα τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι.

Ο Δημήτρης Σκούνας σε επικοινωνία που είχαμε τόνισε για την προετοιμασία της ομάδας.

«είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πορεία της προετοιμασίας μας και περισσότερο από την επίμονη και καλή δουλειά που κάνουν στο γήπεδο οι παίχτες μου. Η ύπαρξη έμπειρων-και νέων ποδοσφαιριστών στο ίδιο σύνολο είναι ένα στοίχημα που τελικά πιστεύω ότι θα κερδίσουμε»

Ο έμπειρος τεχνικός σε ερώτηση μας σχετικά με το ρόστερ της ομάδας είπε:

«το ρόστερ μας είναι πολύ δυνατό και έχουν αποκτηθεί πολύ αξιόλογοι ποδοσφαιριστές έως τώρα, από εκεί και πέρα οι μεταγραφές τελειώνουν στις 30 Σεπτεμβρίου για το περιφερειακό και δεν αποκλείετε αν τύχει κάτι καλό όπως την περίπτωση του Καζανά να προχωρήσουμε στην απόκτηση του»

Το Sport Cyclades θα σας ενημερώσει με ρεπορτάζ και για τα δύο φιλικά του Πανναξιακού.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares