Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 15:13

Μαρούλης: Στόχος να γίνει δεύτερο κλειστό στη Νάξο και το πρώτο στο Φιλώτι

Πλέον, το ΔΑΚ Νάξου έχει αποκτήσει το δικό του στρώμα για άλματα και χωρίς αμφιβολία το συγκεκριμένο γεγονός θα αποτελέσει μόνο κέρδος για τον αθλητισμό του Νησιού.

Πάντως, ο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει την εκσυγχρόνιση του αθλητισμού ως εδώ αφού δια στόματος του προέδρου του, Μιχάλη Μαρούλη, έγιναν γνωστές οι ενέργειες στις οποίες θα γίνουν άμεσα ώστε η Νάξος να αποτελέσει κοιτίδα αθλητισμού. 

Αναλυτικά, το σχόλιο του με αφορμή το νεο στρώμα που ήρθε στο ΔΑΚ: 

"Υπήρχαν ελλείψεις στο στάδιο και εμείς σαν οργανισμός προσπαθούμε να τις καλύπτουμε. Βεβαία υπάρχουν ελλείψεις ακόμη όμως προγραμματίζουμε τεχνικές μελέτες και για το κλειστό και για το ανοιχτό γήπεδο. Έχουμε ξεκινήσει και υποβάλλουμε τεχνική μελέτη για το στάδιο της Μονής ώστε να τοποθετηθεί συνθετικός χλοοτάπητας όπως και στη γήπεδο του Χαλκίου και του Αγερσανί. Επόμενος μεγάλος στόχος αποτελεί η τοποθέτηση φωτισμού σε όλα τα γήπεδα του νησιού, ενώ το μεγάλο μας όνειρο είναι να δημιουργηθεί δεύτερο κλειστό στη Χώρα και το πρώτο στο Φιλώτι το οποίο θα το χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια. 

Όσον αφορά το στρώμα ήταν να το παραλάβουμε στις αρχές Ιουνίου ενόψει του Διεθνούς meeting ωστόσο δεν μας έφτασε ο χρόνος.

Από εκει και πέρα, δεν είναι μόνο το στρώμα που ήρθε στο ΔΑΚ. Είναι και ο πήχης, μαζί τους ορθοστάτες για τα άλματα. Πήραμε επίσης και κάλυμμα για το στρώμα προκειμένου να διατηρηθεί και να προστατευτεί τις ώρες που δεν λειτουργεί. Πήραμε δίχτυα για τα τέρματα του ανοιχτού γήπεδο και εμπόδια. Για το κλειστό γήπεδο φέραμε ταμπλό και δεύτερη στεφάνη. Πήραμε ένα επιτραπέζιο μετρητή για τα σκορ και προστατευτικό για το ταμπλό και δεύτερο φιλέ που μέχρι πρότινος δεν υπήρχε".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares