Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 19:42

Τι προβλέπει η νέα προκήρυξη της Γ' Εθνικής

Γνωστοποιήθηκε από την ΕΠΟ η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το έγγραφο, οι ομάδες θα πρέπει να υποβάλλουν τις δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τη Δευτέρα 13 Αυγούστου, ενώ σε περίπτωση που ένα από τα σωματεία που κατέκτησαν το πρωτάθλημα την περσινή χρονιά δεν δηλώσει συμμετοχή τότε, το δεύτερο σωματείο στη βαθμολογική κατάταξη της ίδιας ΕΠΣ θα πρέπει να καταθέσει δήλωση συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 17 Αυγούστου και ώρα 15.00.

Παράλληλα έγινε γνωστό από την ομοσπονδία ότι τη φετινή χρονιά ο κάθε σύλλογος θα πρέπει να έχει στην αποστολή 2 ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών (γεννηθέντες την 1.1.1997) και δεν θα είναι δυνατόν να συμπληρωθούν οι θέσεις τους στην 18αδα από παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας.

Όσον αφορά το νόμο των ''μεγάλων'' από την ΕΠΟ αναφέρεται ότι η κάθε ομάδα θα πρέπει να χρησιμοποιεί 4 παίκτες άνω των 33 ετών (1.1.1986), ενώ σε κάθε ματς η κάθε ομάδα μπορεί να προχωράει σε 4 αλλαγές ποδοσφαιριστών.

Όσον αφορά τα τμήματα υποδομής, αναφέρονται τα εξής:

Όλα τα σωματεία υποχρεούνται να συμμετέχουν, με την ανάλογη ομάδα ( Κ-14 ή Κ-16 ή Κ-18), στο πρωτάθλημα υποδομών της Ε.Π.Σ. στην οποία ανήκουν. Κάθε σωματείο υποχρεούται, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας , να υποβάλει στην Ε.Π.Ο. (υπόψη της Επιτροπής) αντίγραφο της δήλωσης συμμετοχής στο ως
άνω πρωτάθλημα. Εάν οι Ε.Π.Σ. δεν έχουν ξεκινήσει την διαδικασία για την έναρξη των πρωταθλημάτων τους και ως εκ τούτου τα σωματεία δεν έχουν αντίγραφο της δήλωσης συμμετοχής, υποχρεούνται να καταθέσουν αντ’ αυτής υπεύθυνη δήλωση (άρθρο 8 Ν. 1599/1986) με την οποία θα βεβαιώνουν ότι, θα συμμετάσχουν στο ως άνω πρωτάθλημα. Σε περίπτωση που δεν συμμετάσχει πλήρως, ενώ έχει δηλώσει συμμετοχή, στα πρωταθλήματα υποδομής της Ε.Π.Σ. απαγορεύεται η συμμετοχή του, με όλες τις προβλεπόμενες κυρώσεις, στους αγώνες πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, έως την συμμόρφωσή του με την παραπάνω υποχρέωσή του, εκτός εάν δεν διεξάγει ανάλογα πρωταθλήματα η Ε.Π.Σ. Η Επιτροπή έχει το δικαίωμα να ζητεί, όποτε αυτή κρίνει απαραίτητο, επίσημη ενημέρωση από τις Ε.Π.Σ. για το εν λόγω θέμα.

Δείτε Εδώ

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares