Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018 22:10

Πανθηραϊκός: Ξεκίνησε με όνειρα και υψηλούς στόχους [vid-pics]

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, αισιοδοξίας και κάτω υπό το βλέμμα αρκετών προσώπων της διοίκησης πραγματοποιήθηκε η επίσημη "Πρώτη" του Πανθηραϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

dsffgdf.jpg

Παρουσία και φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο και χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές σε μια προσπάθεια τόνωσης του ηθικού, οι παίκτες του Ανδρέα Σκέντζου λίγο μετά τις 19.10 βγήκαν στο χορτάρι του γηπέδου και πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Το αρχικό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα ως είθισται, ενώ, στη συνέχεια ο γυμναστής του Πανθηραϊκού, Μιλήγκας, ανέλαβε δράση.

Ο Ανδρέας Σκέντζος στα μέσα περίπου της προπόνησης πήρε πρωτοβουλία και χώρισε τους παίκτες σε γκρουπ, με τους τελευταίους να αναλώνονται σε ασκήσεις τεχνικής σε χαλαρό ρυθμό. Λίγο πριν τις 20.30, οι παίκτες της ομάδας αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια ανανεώνοντας το ραντεβού τους για αύριο, Πέμπτη, την ίδια ώρα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι παρόντες ήταν όλοι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν και ο λόγος γίνεται για τους Γιώργο Παληγεώργο, Χρήστο Βορύλλα, Κυριάκο Τσίγκρο,Γιάννη Κόντι, Ηλία Διαμαντή, Γκεντιάν Πέκα και Δημήτρης Γαϊδαρτζής, ενώ, από τη διοίκηση παρόντες στο γήπεδο ήταν ο τεχνικός διευθυντής, Χάρης Σαρρής, ο γενικός γραμματέας, Μάκης Βασσαλάκης, ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Φουστέρης, ο ταμίας Νίκος Βλάχος, ο αναπληρωτής πρόεδρος, Γιώργος Νομικός και ο β' τεχνικός διευθυντής, Σπύρος Καρυδάς.

GSDGGFSDSGF.jpg

LYULIUYLIUY.jpg

Το sportcyclades.gr ήταν στο γήπεδο των Φηρών και αποτύπωσε στην κάμερα του την πρώτη των ''Μπλε'':

 

 

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares