Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018 13:24

Φύτρος: Η σοβαρότητα θα κρίνει το στόχο (vid)

Η επιστροφή του Μάρκου Φύτρου στη Θύελλα Καμαρίου σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις του συλλόγου, αφού ο ποδοσφαιριστής που αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά από τους Καμαριανούς θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας φέτος στο απαιτητικο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του sportcyclades.gr αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην ομαδα που έκανε τα πρώτα του βήματα λέγοντας:

"Κατ' αρχήν εύχομαι να έχουμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα. Νιώθω ωραία που επέστρεψα στην ομάδα που έπαιζα από μικρός. Ευχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας και να πραγματοποιήσω μια καλή σεζόν. Σίγουρα θα είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι με πολύ δουλειά θα καταφέρουμε".

Σε ερώτηση για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από τη Θύελλα φέτος ο Φύτρος υποστήριξε:

"Ο κόσμος έχει μεγάλες βλέψεις γιατί αγαπάει την ομάδα και πιστεύει σ' αυτήν. Σίγουρα όμως πρέπει να είναι υπομονετικός, το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και έχει έμπειρες ομάδες. Και πέρυσι ειδαμε ότι όλες οι ομάδες ήταν ισοδύναμες και τα πάντα κρίθηκαν τρεις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η σεζόν. Κάπως έτσι θα κυλήσει το πρόγραμμα. Όποιος είναι πιο σοβαρός θα πετύχει τους στόχους του. Ελπίζω να χαμογελάσουμε εμείς και να είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος την παραμονή". 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares