Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 00:30

Θύελλα Καμαρίου: Εργομετρικά στο υπερσύγχρονο «M.A.D Fitness beautique» [pics]

Στους πανέμορφους και υπερσύγχρονους χώρους του «M.A.D Fitness beautique» της Σαντορίνης φιλοξενήθηκε η Θύελλα Καμαρίου προκειμένου να υποβληθούν οι ποδοσφαιριστές της στα απαραίτητα εργομετρικά τεστ.

Οι Αντώνης και Μελίνας Φουστέρη, έχουν φτιάξει έναν χώρο που προλαμβάνει ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σχετικά με τον χώρο του ‘’Fitness’’ και αυτό φαίνεται ότι το απόλαυσε η αποστολή της Θύελλας Καμαρίου, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Τα εργομετρικά πραγματοποιήθηκαν από την ομάδα του ''Λαέρτειον'' στις 4 και 5 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση της Θύελλας Καμαρίου

Στο M.A.D Fitness beautique έλαβαν χώρα τα εργομετρικά της ομάδας μας.

Στον ολοκαίνουργιο χώρο του M.A.D Fitness beatique στη Μεσσαριά, ιδιοκτησίας Αντώνη και Μελίνας Φουστέρη, διεξήχθησαν τα εργομετρικά της ομάδας μας στις 4&5-8-2018.

Υπεύθυνοι των εργομετρικών ήταν οι κ.κ. οι Δρούζας Βασίλης, Παπαθεωδωρου Παναγιώτης και Νομικός Κωνσταντίνος από το κέντρο αποκαάστασης και εργομετρικού ελέγχου ''Λαέρτειον'' του κ. Παυλίδη στον Πειραιά.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας ευχαριστεί θερμά την ομάδα του ''Λαέρτειον'' για την άψογη συνεργασία καθώς και τον κ. Φουστέρη Αντώνη και την κ. Φουστέρη Μελίνα για τη ευγενική παραχώρηση του χώρου του Μ.Α.D Fitness beautique το οποίο ξεκίνησε πρόσφατα την λειτουργία του και τους εύχεται κάθε επιτυχία!

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares