Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 13:55

Φουστέρης: Δυνατό μας στοιχείο η έδρα-Πιστεύουμε στο δυναμικό μας (vid)

Ο Γενικός Γραμματέας της Θύελλας Καμαρίου, Βαγγέλης Φουστέρης, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας κόντρα στην Κηφισιά που σήμανε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ίδιος δεν αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα του sportcyclades.gr υπογραμμίζοντας:

''Εμείς εάν παρατηρήσατε ξεκινήσαμε με τους δέκα από τους έντεκα παίκτες που τελείωσαν το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων και δείξαμε ότι εμπιστευόμαστε τους παίκτες και τις δυνατότητες που έχουν. Και οι δυο ομάδες ήταν πάρα πολύ καλές αν και βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Η ώρα ήταν απαγορευτική 14,30 με πάρα πολύ ζέστη. Δείξαμε ότι ήμασταν πολύ καλύτερο ως σύνολο και πιστεύω ότι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Η ομάδα κράτησε τον παράγοντα ομάδα με την κυριολεξία της λέξης και γι αυτό το αποτέλεσμα ήταν θετικό''. 

Αναφερόμενος εάν θα γίνουν περαιτέρω μεταγραφικές κινήσεις, ο κ. Φουστέρης τόνισε: ''Την Κυριακή παίζουμε με τον Γιούχτα στην Κρήτη όπου θα είναι το πρώτο φιλικό εκτός Σαντορίνης. Θα δουν προπονητής και τεχνικό επιτελείο τι θα χρειαστεί και αναλόγως θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις''.

Όσον αφορά εάν θα πρέπει να εκμεταλλευτεί η ομάδα τον παράγοντα έδρα, ο κ. Φουστέρης είπε: "Ανέκαθεν ήταν η έδρα της Θύελλας το δυνατό της στοιχείο και πιστεύω θα είναι καταλύτης για την Γ' Εθνική". 

Στη συνέχεια ο γενικός γραμματέας της ομάδας έκανε αναφορά στην παρουσία του κόσμου λέγοντας: ''Ο κόσμος της Θύελλας ήταν πάντα ένθερμος με την ομάδα. Πιστεύω ότι θα γίνει ο 12ος μας παίκτης και θα είναι μια ιδανική στήριξη για την ομάδα να έχουμε πάντα γεμάτο το γήπεδο''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares