Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 17:15

Δύσκολο ξεκίνημα για τον ''έμπειρο'' Πανθηραϊκό

Δύσκολο ξεκίνημα θα έχει ο Πανθηραϊκός στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, καθώς οι πρώτες 5 αγωνιστικές περιλαμβάνουν ματς «φωτιά» για τους ''Μπλε'' τους Ανδρέα Σκέντζου.

Ο εκτός έδρα αγώνας της πρεμιέρας, μόνο εύκολος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί απέναντι στην νεοφώτιστη, αλλά πολύ αισιόδοξη Κόρινθο.

Εκτός έδρας αναμέτρηση περιέχει και η 2η αγωνιστική, καθώς ο Πανθηραϊκός καλείται να αντιμετωπίσει τον «ανταγωνιστικό» Άγιο Ιερόθεο.

Η πρώτη εμφάνιση του Πανθηραϊκού στην έδρα του υπολογίζεται για τα μέσα Οκτωβρίου και σίγουρα δεν θα είναι εύκολη απέναντι στον Ηλυσιακό που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στον όμιλο, όντας ένα από τα φαβορί.

Η 4η και 5η αγωνιστική εμπεριέχουν 2 κομβικούς αγώνες για τον Πανθηραϊκό, αφού θα αντιμετωπίσει αρχικά το μεγάλο φαβορί του ομίλου Αιγάλεω στο ‘’Σταύρος Μαυροθαλασσίτης’’ και την αμέσως επόμενη εβδομάδα θα έχουμε το Σαντορινιό ντέρμπι με την Θύελλα Καμαρίου που θα γίνει στο γήπεδο των Φηρών.

Στην 3η του χρονιά παρουσίας στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, ο Πανθηραϊκός, έχει πλέον την απαιτούμενη εμπειρία, αλλά και το βάρος ως ομάδα για να πρωταγωνιστήσει.


 

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ανδρέας Σκέντζος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος


Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων


Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares