Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011 20:27

Παίδων: Πανναξιακός-ΑΜΣ Φιλωτίου…

paides_panaxiakos-filoti

Στον αγώνα του 3ου ομίλου παίδων η ομάδα του Πανναξιακού νίκησε με 2-1 τον ΑΜΣ Φιλωτίου.

Η ομάδα του Πέτρου Μαράκη είχε την υπεροχή στην κατοχή της μπάλας και χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα καλή απόδοση κατάφερε να προηγηθεί στο 30΄με γκολ του Φλεριανού. Ο Πανναξιακός με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 37΄ διπλασίασε τα τέρματα του με γκολ που πέτυχε ο Μαράκης.

paides_panaxiakos-filoti.1

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Φιλωτίου υπό την τεχνική καθοδήγηση του Στέφανου Ψαρρά πιέζοντας πολύ στον χώρο του κέντρου δεν άφησε σε καμία περίπτωση τον Πανναξιακό να πάρει τα «ηνία»  του αγώνα και αναχαίτισε τις όποιες προσπάθειες των γηπεδούχων, με εξαίρεση τα δύο γκολ που μπήκαν από ανυποψίαστες φάσεις. Η ομάδα του Φιλωτίου κατάφερε να μειώσει στο 79΄με γκολ του Προμπονά.

paides_panaxiakos-filoti.3

Συνθέσεις

Πανναξιακός (Πέτρος Μαράκης): Κατσαγάνης,Βερύκοκος,Ματάκιας,Μανιός,Παραβατός,Ρώτας,Μαράκης,Κουφόπουλος,Φλεριανός,Κατεινάς,Σκιαδάς. ΑΝ.: Μπιλάς,Σπέγγος,Λεγάκης,Καπίρης,Μαργαρίτης.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Ψαρράς Στέφανος): Μουστάκης Γ.,Γρατσίας ,Βασιλάκης Μ.,Βασιλάκης Κ.,Μανιός Χ.,Μουστάκης Π.,Κρασσάς,Μανιός Γ.,Καλαβρός,Προμπονάς,Μανιός Σ. ΑΝ.: Βερύκοκος,Λεόντιος,Βρούτσης,Μουστάκης Μ.

*Τον αγώνα παρακολούθησε ο εκλέκτορας της Μικτής Κυκλάδων Μανόλης Βαθρακοκοίλης.

*Άψογη η διαιτησία του Μιχάλη Ψαρρά.

paides_panaxiakos-filoti.2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares