Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 12:57

Ηλιού και Λαρεντζάκης για τη νέα σεζόν και το γήπεδο στην Κύθνο (vid)

Ο αντιδήμαρχος Κύθνου κ. Γιώργος Ηλιού και ο πρόεδρος του ΑΠΣ Κύθνο κ. Γιώργος Λαρεντζάκης μίλησαν στο sportcyclades.gr για τη νέα αγωνιστική σεζόν και τις εργασίες στο γήπεδο του Μέριχα.

Ο Γιώργος Ηλιού τόνισε ότι οι εργασίες για την υποδομή του γηπέδου προκειμένου να είναι έτοιμο για την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα έχουν ολοκληρωθεί και αυτό που μένει είναι η ολοκλήρωση του έργου, που ευχή όλων είναι να επιτευχθεί πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Αναφορικά με τον πρόεδρο, κ. Λαρεντζάκη, ευχήθηκε να ολοκληρωθεί το γήπεδο σύντομα, ώστε να διεξαχθούν κάποιοι αγώνες από φέτος στην Κύθνο, ενώ ευχαρίστησε τον Δήμο Σερίφου και τον ΑΟ Σερίφου για την παραχώρηση του γηπέδου, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως έδρα της ομάδας μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών στον Μέριχα.

Αυτό που μας επισήμανε σε προσωπική συνομιλία ο κ. Λαρεντζάκης ήταν ότι, η σχέσεις της ομάδας με όλα τα σωματεία είναι άψογες και έτσι θα παραμείνουν, ενώ αναφορικά με την διεξαγωγή των αγώνων, όπως ο ίδιος είπε, μετά από απόφαση του Δ.Σ., δεν πρόκειται να δεχτεί ο ΑΠΣ Κύθνου να παίξει ως γηπεδούχος σε άλλη έδρα εκτός της Σερίφου και της Κύθνου (όταν ολοκληρωθεί το έργο).

Δείτε τη συνέντευξη:

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares