Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 12:20

«Έχουμε πολύ καλό σύνολο»… Και επίσημα στη Θύελλα Καμαρίου ο Βλαβιανός

Το deal έκλεισε και ο Μηνάς Βλαβιανός αποτελεί και επίσημα ακόμα μία μεταγραφική προσθήκη για την Θύελλα Καμαρίου, που πριν λίγο ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, επιβεβαιώνοντας παράλληλα το ρεπορτάζ μας, που ήθελε τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα.

Ο Μηνάς Βλαβιανός έρχεται από το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Κ20 της football league, όπου τα τελευταία 2 χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Λεβαδειακού και σίγουρα θ αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση για την αμυντική γραμμή της Θύελλας Καμαρίου, καθώς ο ίδιος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια σε πολλές θέσεις της άμυνας.

Η συμφωνία έκλεισε πριν λίγες ημέρες, σε ραντεβού που πραγματοποιήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα κ. Ευάγγελο Φουστέρη που είναι υπεύθυνος μεταγραφών του συλλόγου από το Καμάρι. 

Ο 20χρονος έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο στην ακαδημία της playland και προωθήθηκε στα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας που συνεργάζεται με τον Πανθηραϊκό. Επόμενος σταθμός ήταν η Λάβα Εμπορείου, από όπου πήρε τη μεταγραφή για τον Λεβαδειακό.

Η ανακοίνωση της Θύελλας Καμαρίου:

Το Δ.Σ. της ομάδας μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον αμυντικό Βλαβιανό Μηνά.

Ο Μηνάς είναι γεννημένος στις 20/08/1999 και η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν η Κ20 του Λεβαδειακού ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ομάδες των Σλάβια Σόφιας, Α.Ο. Πανθηραϊκού και Λάβας Εμπορείου.Το Δ.Σ. της ομάδας μας καλωσορίζει τον Μηνά στην ομάδα μας και του εύχεται μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες! Μετά τιμής, 
Το Δ.Σ.Θύελλας Καμαρίου

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο νεαρός ποδοσφαιριστής μίλησε αποκλειστικά στο sportcyclades.gr για την νέα πρόκληση της καριέρας του.

-Πως αποφάσισες να επιστρέψει στη Σαντορίνη και τη θύελλα Καμαρίου;

«Λόγω ενός προσωπικού προβλήματος που είχα φέτος, επέλεξα να γυρίσω στο νησί για να είμαι δίπλα στην οικογένεια μου. Μεγάλο κίνητρο για να επιλέξω την θύελλα Καμαρίου για να αγωνιστώ φέτος αποτελεί και το γεγονός ότι η ομάδα συμεμτάσχει στο κύπελλο Ελλάδας».

-Πως βλέπεις τη χρονιά για τη νέα σου ομάδα;

«Είναι μια νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία!!! Συμμετέχουμε σε ένα δύσκολο όμιλο με ιστορικές ομάδες. Παρόλα αυτά έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και μέσα από την δουλειά πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε το γρηγορότερο την παραμονή μας στην κατηγορία».

-Στον ίδιο όμιλο αγωνίζεται και η πρώην σου ομάδα ο Πανθηραϊκός, πως βλέπεις τη χρονιά;

«Είναι ο τρίτος της χρόνος στην κατηγορία και έχει την εμπειρία να ανταπεξέλθει. Θεωρώ ότι, βάσει ρόστερ είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τους εύχομαι τα καλύτερα».

-Αναφορικά με εσένα ποιες πιστεύεις ότι θα είναι οι διαφορές στο πρωτάθλημα της Κ20 με αυτό της Γ΄ Εθνικής;

«Νομίζω ότι στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής αγωνίζονται πιο έμπειροι παίχτες και τα παιχνίδια κρίνονται στην εμπειρία και στην δύναμη!!! Στο πρωτάθλημα της σούπερ λιγκ Κ20 ο ρυθμός και η πίεση είναι πολύ υψηλός λόγω ότι αγωνίζονται εικοσάχρονα παιδιά και επαγγελματίες που τους κατεβάζουν από την πρώτη ομάδα… Αυτές είναι οι κύριες διάφορες».

-Έχεις άμεσο στόχο να φύγεις και πάλι σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας;

«Αυτή την στιγμή ανήκω στην θύελλα και στόχος μου είναι να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε. Όσο αφορά το μέλλον σίγουρα θα ήθελα να ξαναπαίξω σε μεγαλύτερη κατηγορία».

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares