Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 13:31

Αρχοντάκης: Η εικόνα των στατικών φάσεων δεν μας επιτρέπει να χαρούμε

Ο Άγιος Ιερόθεος πανηγύρισε την προηγούμενη Κυριακή την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας με 4-3 του Πανθηραϊκού.

Το συγκρότημα του Γιώργου Αρχοντάκη παρότι δέχτηκε την ισοφάριση (από 3-0, 3-3), έβγαλε αντίδραση και πήρε το τρίποντο γεγονός που σκόρπισε την ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας.

Ο έμπειρος προπονητής αναφερόμενος στο ματς τόνισε:

«Όταν σημειώνεις μια νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει πρωταγωνιστικό στόχο και διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες σίγουρα αυτό σε κάνει να είσαι χαρούμενος, όμως η απαράδεκτη εικόνα στις στατικές φάσεις από τις οποίες προήλθαν τα γκολ που δεχτήκαμε όπως και οι υπόλοιπες τρεις φάσεις που έκανε ο αντίπαλος μας προβληματίζει ιδιαίτερα και έχει να κάνει με τη συγκέντρωση στο συγκεκριμένο τομέα. Εάν συνυπολογίσουμε στατιστικά ότι πάνω από το 50% των γκολ επιτυγχάνονται από στημένες φάσεις σε αυτό το πρωτάθλημα είναι κάτι που πρέπει να το βελτιώσουμε σύντομα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ρεαλιστικός στόχος είναι η γρήγορη παραμονή και ότι πρέπει να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά σαν μια διαφορετική ιστορία»

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares