Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2011 14:37

ΝΕΩΝ: ΘΥΕΛΛΑ - ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ 1-4

newn-8yella-pan8iraikos-1-10-2011-8

Στο παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Καμαρίου για το πρωτάθλημα νέων ο Πανθηραϊκός επικράτησε της Θύελλας με 1-4 σε ένα όμορφο παιχνίδι με αρκετά γκολ και φάσεις.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πανθηραϊκό να ελέγχει πλήρως το παιχνίδι και να κάνει την πρώτη καλή φάση με τον πιο δραστήριο παίκτη του παιχνιδιού Νομικό Γιάννη με δυνατό σουτ να περνάει άουτ. Στη συνέχεια από εκτέλεση φάουλ ο ίδιος παίκτης με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στο δίχτυα ωστόσο ο επόπτης ακύρωσε το γκολ ως οφσαϊντ. Ο διαιτητής πήρε πάνω του τη φάση αρχικά και μέτρησε το γκολ ωστόσο στη συνέχεια συμφώνησε με τον επόπτη. Στη συνέχεια και πάλι ο Πανθηραϊκός με τον Πελέκη στο 24' σημείωσε το 0-1 με ωραίο πλασέ στη γωνία απ τα δεξιά για να ανοίξει το σκορ.newn-8yella-pan8iraikos-1-10-2011-1

Η Θύελλα προσπάθησε να αντιδράσει έχοντας σε καλή μέρα τον Παπαδόπουλο που όμως δεν είχε βοήθειες. Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-1 και τον Πανθηραϊκό να ελέγχει το παιχνίδι. Στο 2ο οι παίκτες του Ρούσσου προσπάθησαν να βγουν μπροστά και προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποιες φάσεις με κύριο εκφραστή και πάλι τον Παπαδόπουλο χωρίς όμως να τα καταφέρουν σε μεγάλο βαθμό. Στο 51 μετά απο εκτέλεση κόρνερ ο Παγώνης με πολύ ωραίο κρεμαστό σουτ έκανε το 0-2.

Το 0-3 σημείωσε ο ίδιος παίκτης που ''τρύπωσε'' ανάμεσα στο κεντρικό δίδυμο της άμυνας της Θύελλας και με πλασέ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Με την συμπλήρωση μία ώρα αγώνα η Θύελλα κέρδισε πέναλτι με έντονες αμφισβητήσεις από πλευρά Πανθηραϊκού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπαδόπουλος με τον Ξαγοράρη να αποκρούει στη συνέχεια όμως ο ανερχόμενος Χάλαρης μείωσε σε 1-3.Στο 75ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ της Θύελλας ο Πανθηραϊκός έδιωξε απ την άμυνα με αποδέκτη τον Νομικό ο οποίος κράτησε μπάλα και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε μια απίθανη μπαλιά στον Πελέκη ο οποίος έγινε αποδέκτης και στη συνέχεια ευστόχησε στην ευκαιρία που του δόθηκε και σημείωσε το 1-4.Δεύτερο προσωπικό γκολ και για τον Πελέκη. Μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού δεν είδαμε κάποια άλλη φάση εκτός απο εκείνη του Παπαδόπουλου που πέρασε εξαιρετικά τον Ρενιέρη αλλά αστόχησε στο τετ-α-τετ.

Οι διακριθέντες του ματς ήταν: Ο εξαιρετικός αρχηγός του Πανθηραϊκού Νομικός Γιάννης, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος που έκανε μόνος του ότι μπορούσε στην επίθεση της Θύελλας και ο Πελέκης Βαγγέλης που εκτός απ τα δύο γκολ έκανε εξαιρετικό παιχνίδι.

Θύελλα Καμαρίου: (ΡΟΥΣΣΟΣ Κώστας) ΚΑΡΡΑΣ Δ. ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ Ε. ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ Α. ΔΑΝΕΖΗΣ Β. ΝΟΜΙΚΟΣ Η. ΧΑΛΑΡΗΣ Γ. ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ Γ. ΑΡΓΥΡΟΣ Μ . ΑΡΓΥΡΟΣ Κ. ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ Π. ΜΟΡΑΓΛΗΣ Γ. ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ Μ. ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ Χ. ΓΕΡΟΝΤΑΚΗΣ Σ. ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.

Πανθηραϊκός: (ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ Δημήτρης) ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ Μ. ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ Γ. ΛΥΓΝΟΣ Α. ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ Ε. ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ Κ. ΝΟΜΙΚΟΣ Γ. ΠΕΛΕΚΗΣ Β. ΡΕΝΙΕΡΗΣ Π. ΣΑΚΡΟΥ Β. ΣΥΡΙΓΟΣ Χ. ΠΑΓΩΝΗΣ Β. ΒΑΖΑΙΟΣ Χ. ΣΙΓΑΛΑΣ Ν. ΝΟΜΙΚΟΣ Μ. ΛΥΓΝΟΣ Ν.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares