Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 23:13

Τορεζάνι: "Κόντρα στον Πανθηραϊκό έφτασε η ώρα να πάρουμε την πρώτη μας νίκη"

Ο Φράνκο Τορεζάνι είναι ένας ποδοσφαιριστής που χωρίς αμφιβολία ο ΠΑΣ Κόρινθο στηρίζει πολλά στην ποιότητα του.

Ο Αργεντινός άσος που την Κυριακή θα βρει απέναντι του τον Πανθηραϊκό (15.00 γήπεδο Συνοικισμοί 28 Οκτωβρίου) θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν μαζί με τους συμπαίκτες του προκειμένου η ''Μπάρτσα'' να φτάσει στην πρώτη της νίκη.

Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο ικανότατος άσος στην ιστοσελίδα μας λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα λέγοντας: ''Ξέρουμε ότι θα γίνει ένα δύσκολο ματς όπς όλα τα παιχνίδια στην Γ' Εθνική. Θα παίξουμε στην έδρα όμως και πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα ο κόσμος μας δίνει δύναμη και όλοι μαζί θα πάμε να κερδίσουμε το ματς''.

Ερωτηθείς για την προηγούμενη αναμέτρηση με την Καλλιθέα, ο ''Τόρε'' είπε: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς κάναμε αυτά που μας είχε πει ο προπονητής. Η Καλλιθέα είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή της, όμως θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει στις δυο με τρεις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Κάναμε καλή προσπάθεια. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό για να βελτιωθούμε και να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε"

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares