Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 01:31

Η απάντηση του Άκη Μανωλιού στον ΑΟ Μυκόνου

Σε ανάλογο με του ΑΟ Μυκόνου ύφος κινήθηκε η απάντηση του ΑΟ Πάγου σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου και υπογράφει ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Άκης Μανολιός.

Αναλυτικά το κείμενο:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην Ευχαριστήρια... ανακοίνωση του Α.Ο. Μυκόνου, από τον πρόεδρό μας Άκη Μανωλιό:

"Ξεκινάς να ασχοληθείς με κάτι που αγάπησες και υπηρέτησες καιρό.

Αυτή τη φορά από διαφορετικό πόστο. Προσπαθείς να μεταφέρεις τις αξίες και τις γνώσεις που απέκτησες όλα αυτά τα χρόνια από τον αθλητισμό στους νεότερους.

Το κάνεις χωρίς να έχεις κάποιο όφελος γιατί νοιώθεις ευγνωμοσύνη για αυτά που πρόσφεραν σε εσένα οι προκάτοχοι σου και όλο αυτό σε γεμίζει υποχρέωση και ευθύνη προς τους επόμενους.

Κι εκεί που ζεις ρομαντικά…
ανακαλύπτεις ότι ο δρόμος μάλλον είναι ανώμαλος! Διαβάζω λοιπόν την ανακοίνωση του Α.Ο. Μυκόνου και ανακαλύπτω καταρχήν ότι η Σύρος είναι πιο ακριβός προορισμός από την Μύκονο, καθώς εμείς δεν πλησιάσαμε ποτέ τέτοιο ποσό σε κανένα από τα γειτονικά μας νησιά..!!

Έπειτα σκέφτομαι ότι σήμερα το πρωί (Πέμπτη) με πήρε ένας συμπαθέστατος κύριος τηλέφωνο για να μου προτείνει να παίξουμε αύριο Παρασκευή.
Του εξήγησα ότι οι ποδοσφαιριστές μας δεν αμείβονται και είναι αναγκασμένοι να εργαστούν και δεν μπορώ μία ημέρα πριν να τους αλλάξω το πρόγραμμα της δουλειάς τους.

Εννοείται αν με έπαιρνε νωρίτερα θα το κανονίζαμε όπως έχει γίνει και στο παρελθόν. Μου εξήγησε ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και δεν ήταν σε θέση να με πάρει νωρίτερα. Το δέχτηκα αν και είμαι σίγουρος ότι το συμβούλιο απαρτίζεται από περισσότερα του ενός άτομα ικανά να μας καλέσουν και να αιτηθούν την αλλαγή ημέρας νωρίτερα.

Παρόλα αυτά του εύχομαι περαστικά γιατί η υγεία είναι πάνω από όλα. Κλείσαμε το τηλέφωνο με χαμόγελα και αγωνιστικές ευχές. Και έρχεται το παραπάνω δημοσίευμα να μου σβήσει το χαμόγελο και να με κάνει να ψαχτώ λίγο ακόμα….• 1) Πρωτάθλημα Κ16 -1η αγωνιστική

Σάββατο 22/09/2018 ΑΟ Πάγου - ΑΟ Μυκόνου Εμείς γηπεδούχοι.
Μας γίνεται αίτημα να πάμε να παίξουμε στην Μύκονο για να γλυτώσουν την διανυκτέρευση.. όχι να έρθουν Παρασκευή λόγω σχολείων.. να πάμε ΕΜΕΙΣ! ;) Δεχόμαστε!
Που είναι η αντίστοιχη ανακοίνωση – όπως αυτή - που να μας ευχαριστεί;

2)Πρωτάθλημα Ανδρών – 2η αγωνιστική – Σάββατο 20/10/2018 ώρα 17:00 ΑΟ Σύρου – ΑΟ Μυκόνου
Παρακαλώ να κοινοποιήσετε το αίτημα που κάνατε προς τον ΑΟ Σύρου για αλλαγή της μέρας και την αντίστοιχη ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη μη αποδοχή του αιτήματος σας γιατί μάλλον μας διέφυγε!

Γιατί κύριοι του γειτονικού νησιού που τόσο σας θαυμάζουμε για τις αξιόλογες πορείες σας εκμεταλλεύεστε την καλοσύνη μας και δημιουργείται εχθρικό κλίμα..;

Άλλωστε ένα διήμερο στην πρωτεύουσα μόνο απολαυστικό μπορεί να είναι!

Καλό αγώνα να έχουμε και εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα σας γιατί το αξίζει..

το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να χωρίσει υγιώς σκεπτόμενους ανθρώπους!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares