Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 18:41

Πούλος: Χρόνο με το χρόνο η δουλειά μας αγγίζει υψηλά επίπεδα ποιότητας

Η σεζόν στα τμήματα υποδομής έχει ξεκινήσει με τον πλέον ιδανικό τρόπο για τον ΑΟ Μυκόνου σε Κ16, Κ14 και Κ12.

Το Κ16 μετά τη νίκη επι της Σύρου 2002 βρίσκεται στην κορυφή του 1ου ομίλου με 11 βαθμούς μαζί με τον Άγιαξ Σύρου.

Το Κ14 έχει το απόλυτο των νικών σε πέντε ματς όντας στην κορυφή του 1ου ομίλου, ενώ το Κ12 σε ένα ματς που έδωσε πήρε το τρίποντο έχοντας κάνει ιδανικό ξεκίνημα.

Απολογισμός θετικός γεγονός που ικανοποιεί στο μέγιστο βαθμό τον υπεύθυνο ακαδημιών του συλλόγου, Μάκη Πούλο που αναφερόμενος στην προσπάθεια που γίνεται φέτος στις υποδομές του σωματείου υπογράμμισε

"Η Κ16 παρουσιάζει μια σταθερά ανοδική πορεία από τις πρώτες αγωνιστικές. Την Παρασκευή κερδίσαμε ένα ματς που ήταν δύσκολο διότι ο αντίπαλος ήταν πλήρης για πρώτη φορά και η εικόνα που δείχνει η βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα για τη Σύρο 2002. 

Οι δικοί μας ποδοσφαιριστές έπαιξαν πολύ καλό και πήραμε το ματς αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο δημιουργώντας παράλληλα πολλές ευκαιρίες.

Όσον αφορά την Κ14 τα πηγαίνει εξίσου μια χαρά, έχοντας 5 νίκες σε 5 ματς παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Η Κ12 έχει κερδίσει επίσης το πρώτο ματς και ευχόμαστε όλη να μπει με το... δεξί και η Κ18 την Παρασκευή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Γενικά θα είναι μια χρόνια που θα πρωταγωνιστήσουμε και αυτό δείχνει την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στον ΑΟ Μυκόνου απ' όλους τους προπονητές''.

Για τη συνεργασία που υπάρχει με τον Ατρόμητο, ο Μάκης Πούλος είπε

''Η συνεργασία με τον Ατρόμητο συνεχίζεται. Υπάρχει χημεία και ταύτιση απόψεων. Σε λίγο διάστημα θα κάνουμε τα εργομετρικά τεστ. Υπάρχει ανταλλαγή απόψεων με τους κυρίους Κορακάκη Γιώργο και Αποστόλου Τόλη και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάει ακόμη καλύτερα''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares