Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 12:52

Χάλκινο Μετάλλιο στην ξιφασκία για την Σαντορίνη στην χιονισμένη Φλώρινα

Με δύο αθλητές συμμετείχε ο Πανιώνιος Σαντορίνης στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Φλώρινα υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας (ΕΟΞ).

Η αποστολή επέστρεψε στο νησί του ηφαιστείου έχοντας στις αποσκευές της ένα χάλκινο μετάλλιο και πολλές εμπειρίες που θα φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

Η ανακοίνωση:

Ο Σύλλογός μας συμμετείχε στους αγώνες ξιφασκίας που διοργανώθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Φλώρινας το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας (ΕΟΞ) και του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας.

Στην ακριτική πόλη της Φλώρινας, διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Πανελλήνιο Κύπελλο Παμπαίδων - Παγκορασίδων U10 & U13,  περισσότεροι από 150 αθλητές από όλη την χώρα. Η Σαντορίνη εκπροσωπήθηκε από δύο αθλητές.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα των αγώνων για τους δυο αθλητές μας είναι:

-       Η Ζωή Σουβαλίδη κατέκτησε την 3η θέση, σημειώνοντας στον πρώτο γύρο τέσσερεις νίκες και μία ήττα και στο δεύτερο γύρο σημείωσε πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Στους αγώνες νοκ άουτ ξεκίνησε νικηφόρα, αλλα στον δεύτερο αγώνα, μετά από μια δυνατή μονομαχία όπου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων, ηττήθηκε με μικρή διαφορά. Η αθλήτριά μας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία U10.

-        Ο Ρούσσος Γιώργος σημείωσε 3 νίκες και 3 ήττες στο πρώτο γύρο και εχασε στους αγώνες «νόκ άουτ» λαμβάνοντας την 18 θέση στην γενική κατάταξη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους αθλητές για την μεγάλη επιτυχία τους αλλά και την προπονήτρια του Συλλόγου κ. Λιλιάννα Παγουλάτου, που με τις τεχνικές γνώσεις της, βοήθησε τους αθλητές μας να ανταποκριθούν αγωνιστικά στις υψηλές απαιτήσεις της διοργάνωσης

Ρούσσος Δημήτρης

Γενικός Γραμματέας Π.Γ.Σ. Σαντορίνης

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares