Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018 23:31

Αισιόδοξα μηνύματα έστειλαν οι Μικτές Κ16 και Κ14

Εξαιρετικό πρόσωπο παρουσίασαν οι Μικτές ΕΠΣ Κυκλάδων στα τμήματα Κ14 και Κ16 δείχνοντας ότι είναι έτοιμες ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που θα γίνει στις αρχές Ιανουαρίου στη Σύρο (4-14/1).

Τα συγκροτήματα του Γιώργου Μοστράτου έπαιξαν κόντρα στο Ανδρικό τμήμα του Άγιαξ Σύρου η Κ16, ενώ η Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων διασταύρωσε τα ξίφη της με το Κ16 του Άγιαξ Σύρου.

Οι ''μεγάλοι'' επικράτησαν με σκορ 3-2 με τέρματα των Σαρρή (2), Λέκκα, , ενώ η μικρότερη... φουρνιά ήταν σαρωτική επικρατώντας με 8-0 με τους Γιαννακόπουλο (2), Κάτρη (2), Βαμβακούση, Λέκκα, Μακρυωνίτη και Ζεκιράι να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο κ. Μοστράτος έμεινε ικανοποιημένος, με τον ίδιο να δηλώνει ότι το λιγότερο που μετράει σε αυτή τη φάση είναι το αποτέλεσμα, αλλά, κυρίως η κατάσταση που βρίσκονται τα παιδιά.

Κ16: Πανταζής, Σερμάδι, Πάπα, Γαληνός, Λέκκας, Σκιαδάς, Διακογιάννης, Γκούφας, Ευμορφόπουλος, Σαρρής, Καραβέλας.

Έπαιξαν ακόμη οι Καλαβρός, Καλπουντζής, Λεκάσι, Αρκουλής, Σιμόπουλος, Μπλάμο

Κ14: Ξαγοράρης Ι., Κυρίτσης, Ψαρράς, Φέγγης, Γιουφάι, Παντελαίος, Βαμβακούσης, Κάτρης, Μακρυωνιτης, Γιαννακόπουλος, Ζεκιράι.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι Φιλιππούσης, Ρουμελιώτης, Τσόπελας, Ζουγανέλης, Κουρέντα, Νομικός, Μαθιάσος, Πετράς, Ορφανός, Ρούσσος Α., Ρούσσος Π..

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares