Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 20:30

Και επίσημα στη Σύρο με αλλαγή ημερομηνίας το τουρνουά των Μικτών Ομάδων

Μετά την χθεσινή πληροφόρηση του sportcyclades.gr σχετικά με την έγκριση της διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στη Σύρο, σήμερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ, που επισημοποιεί την ανάληψη του τουρνουά από την ΕΠΣ Κυκλάδων.

Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ με την παρακάτω ανακοίνωση της, γνωστοποιεί την ανάθεση του τουρνουά, με ημερομηνία διεξαγωγής το διάστημα 4 εως 14 Ιανουαρίου. Δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει αναπροσαρμογή στις ημερομηνίες και αυτό θα γίνει λόγω των δρομολογίων των πλοίων, όπου προκειμένου όλες οι αποστολές να φτάσουν χωρίς ταλαιπωρία στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων θα υπάρξει παράταση μίας ημέρας, με τους αγώνες να ξεκινούν στις 5 Ιανουαρίου και να ολοκληρώνονται στις 15.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης των FIFA/UEFA κκ. Χέρμπερτ Χούμπελ, Έντι Ντερβισάι, Ιβάν Βέλα και Μάριου Γεωργίου, καθώς και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Ενεκρίθη ο κανονισμός αδειοδότησης της Super League περιόδου 2018-19, ως εισήχθη στην Ε.Ε. μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο.

Ενεκρίθη το νέο σχέδιο δράσης της Ομοσπονδίας κατά της χειραγώγησης αγώνων. Το σχέδιο έχει ήδη εγκριθεί από την UEFA.

Καταγγέλλεται «για σπουδαίο λόγο» η συνεργασία με το μέλος της Κ.Ε.Δ. κ. Ιωάννη Τσαχειλίδη.

Ενεκρίθη η διεξαγωγή του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων για τις νησιωτικές ΕΠΣ στη Σύρο στο διάστημα 4-14 Ιανουαρίου 2019.

Ενεκρίθη το πλάνο ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου περιόδου 2018-19.       

Σηκώνουν μανίκια στην Μικτή με τη... σκέψη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares