Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2019 13:17

Κομνηνός: Θα είναι λάθος να υποτιμηθούν οι ομάδες

Αύριο, Πέμπτη 3 Ιανουαρίου και ώρα 19.00 θα φτάσει στη Σύρο η αποστολή της ΕΠΣ Λέσβου προκειμένου να μπει στη μάχη στις 4 του μήνα και να διεκδικήσει με αξιώσεις το εισιτήριο που οδηγεί στην επόμενη φάση.

Η Κ16 από ρίχνεται στο τερέν την Πέμπτη 4/1 αφού στις 12.30 στο γήπεδο Άνω Σύρου φιλοξενείται τυπικά από την ΕΠΣ Σάμου, ενώ την ίδια ημέρα στις 12.30 η Κ14 αντιμετωπίζει την ΕΠΣ Σάμου.

Ο Γιώργος Κομνηνός θα είναι προπονητής των δυο συγκροτημάτων, με τον ίδιο να μιλάει αποκλειστικά στο sportcyclades.gr για το που μπορούν να φτάσουν στο Τουρνουά λέγοντας:

"Για πρώτη φορά φέτος, ξεκίνησε η επιλογή των ποδοσφαιριστών την 1η Σεπτεμβρίου μετά από παρότρυνση δική μου και της Επιτροπής και πιστεύω ότι προετοιμαστήκαμε καλύτερα σε σχέση με πέρυσι. Μέσα σε 25 ημέρες πέρυσι δώσαμε τα παιχνίδια. Φέτος πιστεύουμε στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών. Έχουμε ακούσει καλά λόγια για τους νέους των Δωδεκανήσων και τους Παίδες της Χίου και των Κυκλάδων. Όλες οι ομάδες έχουν πάρει τα ταλαντούχα παιδιά από το μέρος τους και θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Είναι αξιόλογα σύνολα όλα και θα είναι λάθος να υποτιμηθούν ομάδες γιατί και αυτά τα παιδιά από τις θεωρητικά... αδύναμες ΕΠΣ κατεβαίνουν για να αποδείξουν την αξία τους. Όλα είναι θέμα ψυχολογίας και τα πάντα θα παίξουν ρόλο, από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Όσον αφορά το στόχο μας, θα είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο έχοντας βέβαια και τύχη γιατί δεν την είχαμε πέρυσι".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares