Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 00:47

Νικολαΐδης: Το Χιώτικο ποδόσφαιρο υπερηφανεύεται για τα παιδιά του

Τα θετικά βήματα που έχει κάνει η ΕΠΣ Χίου τα τελευταία χρόνια είναι προς την σωστή κατεύθυνση, με το ίδιο να ισχύει και με τα τμήματα των Μικτών της ομάδων, που παρουσιάζονται ολοένα και πιο ανταγωνιστικά τα τελευταία χρόνια.

Η περσινή διοργάνωση του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που έγινε στη Χίο και η καλή παρουσία της ΕΠΣ Χίου μεγαλώνει τις προσδοκίες από τους Χιώτες για το φετινό τουρνουά της Σύρου, με τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Κώστα Νικολαϊδη να στέλνει το δικό του μήνυμα ενόψει του ταξιδιού της αποστολής που θα γίνει σήμερα 3/1.

Δείτε την ανάρτηση του προέδρου κ. Νικολαΐδη στην προσωπική σελίδα που διατηρεί στο facebook:

Αύριο οι μικτές ομάδες νέων και παίδων της ΕΠΣ Χίου αναχωρούν για την Σύρο προκειμένου να συμμετάσχουν στο τουρνουά προεπιλογής εθνικών ομάδων. Εύχομαι στους προπονητές στους ποδοσφαιριστές και γενικά στην αποστολή καλή επιτυχία,να έχουν καλό ταξίδι και καλή διαμονή στο όμορφο νησί των Κυκλάδων . Πιστεύω ότι το ταλέντο και η διάθεση υπάρχουν προκειμένου οι αθλητές να δείξουν για ακόμη μία φορά ότι το Χιώτικο ποδόσφαιρο δικαίως περηφανεύεται για τα παιδιά του. Οι σκέψεις μας και η θετική μας διάθεση θα συνοδεύουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares