Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 21:54

Πανθηραϊκός: Ευχές στην Μικτή ομάδα για καλή επιτυχία

Με αφορμή την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων των Μικτών Ομάδων, ο Πανθηραϊκός μέσω δελτίο τύπου ενημέρωσε για τους αθλητές της ομάδας που εκπροσωπούν το σύλλογο ενώ η ομάδα ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στην Μικτή ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι πέντε παίκτες προέρχονται από την ακαδημία της Play Land, αποδεικνύοντας ότι η δουλειά του Άκη Ξαγοράρη είναι άξια συγχαρητηρίων.

Αναλυτικά, το κείμενο:

Ξεκινάει αύριο, καιρού επιτρέποντος, στη Σύρο η πρώτη φάση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ14 και Κ16, όπου οι ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων θα βρεθούν αντιμέτωπες με τις αντίστοιχες ομάδες των ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Λέσβου, Σάμου και Χίου.

Ο Πανθηραϊκός θα εκπροσωπηθεί στη διοργάνωση από πέντε ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τον Άγγελο Κρεμμύδα(Κ16) και τους Άγγελο Βαμβακούση, Ανδρέα Φέγγη, Παναγιώτη Ξαγοράρη και Άρη Ζεκιράϊ(Κ14), οι οποίοι κλήθηκαν από τον Ενωσιακό μας προπονητή κ. Γιώργο Μοστράτο για να στελεχώσουν τις μικτές μας ομάδες.

Η ομάδα μας εύχεται στους ποδοσφαιριστές των μικτών ομάδων, τον ενωσιακό προπονητή και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Κυκλάδων καλή επιτυχία στο τουρνουά. Είμαστε βέβαιοι ότι οι αντιπροσωπευτικές ομάδες της Ένωσής μας θα μας κάνουν υπερήφανους με την προσπάθειες τους για ακόμη μια χρονιά.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares