Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011 13:53

ΑΚΟΥΕΙ - ΚΑΝΕΙΣ;

ASTERAS-AO_PYRGOU_FASH_630X300

Σε προηγούμενη επαφή με το sport-cyclades καθώς και με την ΕΠΣΚ είχα εκφράσει τις ανησυχίες μου για το θέμα των ξερών γηπέδων.

Μάταια όμως αφού κάνεις δεν άκουσε. Το αποτέλεσμα σύντομο στον αγώνα Τραγαιας - Πύργου όπου είχαμε (1) έναν σοβαρό τραυματισμό παίκτη της γηπεδούχου και (3) τρία σοβαρά διαστρέμματα για τους παίκτες του Πύργου, και βεβαία αν σκεφτούμε ότι η πρόσβαση για το ασθενοφόρο δεν ήταν εύκολη αλλά ούτε και γρήγορη, πάλι καλά που δεν θρηνήσαμε θύμα με το καλημέρα. Και ρωτώ ποια είναι τα κριτήρια το 2011 για να είναι ένα γήπεδο κατάλληλο; ποιος έκανε τον έλεγχο; ακούει- κανείς; για την ιστορία να πούμε ότι το παιχνίδι έπρεπε να ξεκινήσει 10.15 όμως ο διαιτητής έφτανε στην Νάξο με το Άρτεμις στις 10.30.

Tο παιχνίδι ξεκίνησε στις 10.50 χωρίς αναγραφή στο φύλλο αγώνος των παικτών λογω χρόνου και σωστά έγινε, όμως πως θα μπορούσαμε να ελέγξουμε τα δελτία της Τραγαιας αν έπρεπε να κάνουμε ένσταση; αν συνυπολογίσουμε και τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη της Τραγαιας (εύχομαι περαστικά και γρήγορη ανάρρωση) καταλαβαίνετε ότι αφήσαμε και το φύλλο αγώνος να σταλεί από Σύρο αφού το υπογράψαμε πρώτα. Ακούει-κανεις;κατα τα αλλά τα γνωστά να πούμε ότι οι γηπεδούχοι κέρδισαν γύρω στα 30 φάουλ γύρω η έξω από την περιοχή αλλά δόθηκαν 1-2 κίτρινες κάρτες στους παίκτες του Πύργου; εύνοια στον Πύργο; ο νοών νοείτο ακούει - κανείς;

ΤΖΟΥΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares