Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 18:40

Σημαντικό βαθμό στου Ζωγράφου με μεστή εμφάνιση για τον Πανθηραϊκό

Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση στο γήπεδο του Ζωγράφου, ο Πανθηραϊκός πήρε σημαντικό βαθμό συνεχίζοντας το αήττητο σερί που τρέχει από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου ο Γιάννης Σιλεβίστας.

Η ομάδα της Σαντορίνης έμεινε στο 1-1 με τον Ηλυσιακό και έδειξε ότι με ανάλογες εμφανίσεις θα μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις την 2η θέση.

Το συγκρότημα του Γιάννη Σιλεβίστα περιόρισε σε σημαντικό βαθμό μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, αφού έλεγξε το ρυθμό του αγώνα.

Με το βαθμό αυτό ο Πανθηραϊκός παρέμεινε στην 4η θέση με 22 βαθμούς έχοντας διαφορά πέντε βαθμούς από την 2η θέση.

Στο 34' ο Μάνιας με φάουλ έκανε το 0-1, με τον Χούσα στο 45+1' να κάνει πέναλτι στον Πιπίνη το οποίο αξιοποίησε ο Μάλτσι ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 54' ο Γαϊδαρτζής είχε την ευκαιρία με κεφαλιά να δώσει το προβάδισμα στον Πανθηραϊκό όμως το δοκάρι δεν του επέτρεψε να χριστεί σκόρερ, με τον Μπουσινάκη στο 61' να μην μπορεί με σουτ εξ επαφής να κάνει το 2-1.  

Διαιτητές: Ντάουλας, Οικονόμου-Πλάκας (Δυτικής Αττικής)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μιχελής, Κατσίβελας (65' Μπουσινάκης), Παπαδημητρίου (73' Μπιταξής), Πιπίνης, Μουσταφίδης, Ντούνης, Λαμπρόπουλος (86' Κονδύλης), Μέξης, Μάλτσι, Γκέζος (55' Σεράνι), Τσίτσαρης

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Σιλεβίστας): Διαμαντής, Χούσα (58' λ. τρ. Αγοραστός), Τσίγκρος, Μπιρμπίλι, Λαμπρόπουλος, Λούκας (65' Κεσίδης), Παληγεώργος, Κόντι (86' Πολυκρέτης), Ντούμος (77' Κονσταντίνοφ), Μάνιας, Γαϊδαρτζής.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares