Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 10:56

Εχθρικές διαιτησίες και πέναλτι - μαϊμού κατά της Θύελλας Καμαρίου [vid]

Έξω φρενών είναι οι άνθρωποι της Θύελλας Καμαρίου με τις εχθρικές διαιτησίες, με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη η ομάδα τους, ειδικά στους εκτός έδρας αγώνες.

Τελευταίο παράδειγμα το παιχνίδι με τους Αγίους Ανάργυρους, όπου η Θύελλα Καμαρίου, ισοφαρίστηκε σε 1-1 στο 94΄έπειτα από ένα κόρνερ εφεύρεση του διαιτητή της αναμέτρησης, αφού η μπάλα ήταν ξεκάθαρα άουτ. Το γκολ αυτό στέρησε το τρίποντο στην ομάδα της Σαντορίνης. Χαρακτηριστικό σε αυτό το ματς είναι ότι είχαμε ζητήσει τα δικαιώματα της μετάδοσης, όμως οι γηπεδούχοι δεν δέχτηκαν, έχοντας «προφανώς» τους λόγους τους.

Όμως αυτή δεν είναι η μοναδική περίπτωση, καθώς  υπάρχουν πολλά παιχνίδια, που οι διαιτητές έχουν γίνει αρνητικοί πρωταγωνιστές στα παιχνίδια της ομάδας από το Καμάρι. 

Πριν λίγο έφτασε από τη Σαντορίνη στα χέρια μας ένα βίντεο που δείχνει μία περίεργη απόφαση του διαιτητή Ωραιόπουλου στο παιχνίδι Χαραυγιακός - Θύελλα Καμαρίου, ο οποίος έδειξε χωρίς δισταγμό πέναλτι σε βουτιά του Παρασκευόπουλου στην περιοχή της Κυκλαδίτικης ομάδας.

Τα παραπάνω και πολλά άλλα έρχονται να επιβεβαιώσουν τα όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς και διατυπώθηκαν πρόσφατα δια στόματος του Γενικού Αρχηγού της Θύελλας Καμαρίου κ. Κώστα Ρούσσου , που είχε επισημάνει ότι κάποιοι δεν θέλουν τις νησιωτικές ομάδες στη Γ΄Εθνική. 

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα... Τέτοιο ποδόσφαιρο να το «χαιρόμαστε»: 

 

 Πηγή βίντεο: abola.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares