Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011 13:55

Νίκη πρωτιάς για τους Μαρμαριανούς μέσα στη Σαντορίνη

lava-asteras_30-10-2011-1

Ο Αστέρας αν και αποδεκατισμένος και ξενυχτισμένος, μπόρεσε και αιφνιδίασε την ομάδα της Λάβας αφού μόλις στο πρώτο τέταρτο η παριανή ομάδα προηγήθηκε με 0-2, χάρη στα γκολ του Χρήστου Χριστόφορου και Παναγιώτη Βιτζηλαίου έπειτα από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

 

Στο 30ο λεπτό όμως όλα άλλαξαν για τον Αστέρα, όταν ο Σερέπας, σε μια διεκδίκηση της μπάλας, τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποσυρθεί στον πάγκο, αφήνοντας ταυτόχρονα την ομάδα του με 10 παίκτες. Την θέση του πήρε ο μέχρι τότε επιθετικός της ομάδας, Πούλιος Αργύρης ο οποίος 12 λεπτά αργότερα, δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ του Άγγελου Συρίγου, έπειτα από πολύ ωραίο πλασέ του επιθετικού της Λάβας.

Στο 2ο ημίχρονο, η Λάβα έχοντας την αριθμητική υπεροχή ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε να ισοφαρίσει όμως τις πιο αξιόλογες φάσεις τις είχαν οι Παριανοί όταν στο 54ο λεπτό, το σουτ που επιχείρησε ο Βιτζηλαίος κατέληξε στο δοκάρι του Στεφανάκη αλλά και στο 82ο λεπτό την ίδια τύχη είχε και το πλασέ του Χρήστου Χριστόφορου. Ενδιάμεσα η Λάβα απείλησε να ισοφαρίσει όταν από εκτέλεση φάουλ του Κατσίπη, ο Πούλιος απέκρουσε σταθερά την μπάλα.

Η λήξη βρήκε τους παίκτες του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού κ. Κένερ να πανηγυρίζουν ένα σπουδαίο διπλό απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα,  ενώ από την άλλη οι παίκτες της Λάβας έχασαν μια σπουδαία ευκαιρία να «μηδενίσουν το κοντέρ» βρίσκοντας απέναντί τους μια ομάδα με πολλά προβλήματα.

lava-asteras_30-10-2011-2

Ο Αστέρας ταξίδεψε στην Σαντορίνη με μόλις 11 ποδοσφαιριστές (λόγω τραυματισμών αλλά και επαγγελματικών υποχρεώσεων) από τους οποίους ο 11ος ήταν ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Αργύρης Πούλιος που στο συγκεκριμένο παιχνίδι, χρησιμοποιήθηκε από τον κ. Κένερ ως επιθετικός και από το 30ο λεπτό πήρε την θέση του Σερέπα (λ.τ.). Ενώ η αποστολή κατέλυσε στο ξενοδοχείο Αντωνία που διαμένει, στις 3 τα ξημερώματα!. Θυμίζουμε ότι ο αγώνας ξεκίνησε στις 10.00.

panigirismoi_oloi_maz

 

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Για την Λάβα, ήταν ο πρώτος αγώνας πρωταθλήματος της φετινής σεζόν και δεύτερος επίσημος, μιας και η ομάδα του κ. Ξαγοράρη είχε αγωνιστεί για την 1η φάση του Κυπέλλου, στις 25 Σεπτεμβρίου, με αντίπαλο την ομάδα της Θύελλας όπου και είχε γνωρίσει βαριά ήττα με 8-0.

Η ομάδα του Εμπορείου έχει από το περασμένο πρωτάθλημα -2 βαθμούς μιας και στο τελευταίο ματς της περσινής σεζόν, δεν κατέβηκε να αγωνιστή, στην Πάρο με αντίπαλο όπως και σήμερα, τον Αστέρα.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟ ΛΑΒΑΣ θα ταξιδέψει στην Νάξο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα Τραγαίας στο ξερό της Χάλκης ενώ οι μαρμαριανοί θα υποδεχτούν στην έδρα τους τον συγκρότημα της Ίου.

lava-asteras_30-10-2011-3

ΑΟ ΛΑΒΑΣ: (Ξαγοράρης), Στεφανάκης Λ., Δαρζέντας Π., Θωμάτος Γερ. (81' Βέγκος), Βάλβης Γ., Δαρζέντας Μ., Συρίγος Α., Δεναξάς Γ., Σιγάλας Γ., Δρόσος Κ. (22' Κατσίπης Ε.), Κατσίπης Β.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ: (Κένερ Π.), Σερέπας Α. (38΄Πούλιος Α.), Ξενάριος Μ., Ρούσσος Π., Αλιπράντης Φ., Ρούπας Δ., Βιτζηλαίος Π., Χριστόφορος Χ., Σάμιος Κ., Σάμιος Ν., Κρητικός Ν.

Δείτε εδώ την ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β’ Κατηγορίας αλλά και τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


ΑΟ ΛΑΒΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ 1-2 by sportcyclades
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares