×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 81

Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2011 20:47

Ώρα (21:00)...Ευρώπης για τον Πάγο

AO_PAGOS_logo_soccer

Pre Game

Ολοκληρώθηκε ομαλά και η αποψινή τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με αντίπαλο την Θύελλα Καμαρίου για την εξ αναβολής 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά από τρεις αλλαγές στον ορισμό ώρας, ημέρας και γηπέδου για την διεξαγωγή του αγώνα, όπου τελικά αποφασίστηκε προς εξυπηρέτηση της φιλοξενούμενης ομάδας ο αγώνας να γίνει Παρασκευή βράδυ στις 21:00, στο γήπεδο Άνω Σύρου.

  

Στα αγωνιστικά

Απουσίες θα έχει και αυτή την αγωνιστική η ομάδα, αφού ο Η. Ξενικάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βαρθαλίτη Στέφανο λόγω τραυμα τισμού, Πρίντεζη Μάρκο για επαγγελματικούς λόγους, Πιπέρη Γιώργο λόγω καθυστέρησης επανέκδοσης του δελτίου και Δεσύπρη Γιάννη λόγω τιμωρίας από πέρυσι.

Στα στατιστικά

Την πρώτη νίκη σε επίσημο αγώνα αλλά και το πρώτο γκολ για τη νέα αγωνιστική σεζόν θα ψάξει η ομάδα του Πάγου μετά την ήττα στο κύπελλο απ τον Α.Ο. Μυκόνου αλλά και την λευκή ισοπαλία με το Φιλώτι για την 1η Αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με γαλλική ταινία, όπου τα γεγονότα εξελίσσονται ανάποδα, μοιάζει το πρόγραμμα του Πάγου, αφού μετά το Φιλώτι για την 1η αγωνιστική έρχεται η σειρά της Θύελλας όπου την συναντά ξανά εκεί που πέρυσι έδωσε τον τελευταίο αγώνα στην έδρα του για το περσινό πρωτάθλημα και είχε κερδίσει με 4-2.

Στα έξω-αγωνιστικά

  • Ο ΚΑΙΡΟΣ την ώρα του αγώνα:

Παρασκευή 04.11 21:00
Αίθριος
1% νεφοκάλυψης
15°
0 mm Βροχή
βόρειος, ψυχρό αεράκι - BF 5

  • Ούτε αυτή την αγωνιστική θα φορέσει τη νέα του εμφάνιση ο Πάγος λόγω καθυστέρησης στο τύπωμα της.

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares