Κυριακή, 03 Μαρτίου 2019 16:37

«Χαλαρή» ισοπαλία για τον Πανθηραϊκο... 1-1 με τους Αγίους Αναργύρους

Με την συγκομιδή του ενός βαθμού επιστρέφει από την έδρα ων Αγίων Αναργύρων ο Πανθηραϊκός, καθώς στον αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν λίγο για την 18η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής για τον 7ο όμιλο, οι ''Μπλε'' της Σαντορίνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την ομώνυμη ομάδα.

Ανταπόκριση: Γιώργος Πετρίδης

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, ο Πανθηραϊκός, παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ από αδράνεια στην άμυνα του, στην επανάληψη μπήκε δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, με το σκορ να παραμένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Η ισοπαλία αυτή είναι βολική και για τις δύο ομάδες, καθώς σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα τις αγωνιστικής τους δίνει τον αέρα να παίξουν ποιο απελευθερωμένα στους εναπομείναντες αγώνες.

Η ροή του αγώνα

14' Εκτέλεση φάουλ του Μάνιας πολύ ψηλά άουτ.

26' Κεφαλιά του Γαϊδαρτζή μέσα από τη μικρή περιοχή η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του γκολκίπερ των Αγίων.

45' Ο Βιδάλης με σουτ νικάει τον Διαμαντή και κάνει το 1-0...

46΄Σουτ του Μπουρή στην αγκαλιά του Χατζηεμμανουήλ η μπάλα.

51΄Γκολ για τον Πανθηραϊκό, όταν μετά από αδράνεια στην άμυνα των Αγίων, ο Γαϊδαρτζής τσίμπησε την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανός): Χατζηεμμανουήλ, Οικονόμου, Βιδάλης, Μεταλλινος (63΄Θεοδωράκης), Μπίρης, Χρόνης, Καζβιρόπουλος (60΄Μαντίκος), Μαρτίνος (77΄Καμαρινόπουλος), Κολλάς, Γκεμίσης, Νταουτάι.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Σιλεβίστας): Διαμαντής, Τσίγκρος, Χύσα (67΄Χουζούρης), Λαμπρόπουλος, Μπιρμπίλι, Λούκα, Μάνιας Κόντι (72΄Κοσταντίνοφ), Παληγεώργος, Γαϊδαρτζής (88΄Μπουρούς), Ντούμος (91' Αγοραστός).

Το βίντεο του αγώνα

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares