Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 00:53

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Οι 4 φάσεις που ο Αλιάγας «χειρούργησε» τη Θύελλα Καμαρίου [vid]

Για ακόμη μία φορά φέτος η Θύελλα Καμαρίου έπεσε θύμα μιας κάκιστης διαιτησίας, που όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο - ντοκουμέντο του sportcyclades.gr διαμόρφωσε ξεκάθαρα το αποτέλεσμα στο χθεσινό (3/3) παιχνίδι με τον Αιολικό Μυτιλήνης, όπου οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με 1-2.

Αυτή τη φορά, ο διαιτητής - «χειρούργος» ήταν ο Αλιάγας, ο οποίος «έκλεισε τα μάτια» σε τέσσερις ξεκάθαρες φάσεις, στέρησε από την Θύελλα Καμαρίου να διεκδικήσει αυτό που την άνηκε στο παιχνίδι απέναντι στον Αιολικό.

Μπορεί και η φιλοξενούμενη ομάδα να είχε τις δικές της καλές στιγμές, αλλά σίγουρα είχε και την εύνοια του διαιτητή Αλιάγα που ανήκει στην ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Στο 49΄ο ρέφερι ξεκίνησε το «ρεσιτάλ» μη καταλογίζοντας πέναλτι σε έξοδο του τερματοφύλακα του Αιολικού, ο οποίος ανέτρεψε τον Αργυρίου που έβγαινε σε προφανή θέση για γκολ.

Στο 68΄ο Κεντρικός Αμυντικός Καπταγιάννης, έδιωξε ξεκάθαρα τη μπάλα με το χέρι με τον ρέφερι να σφυρίζει αδιάφορα και να λέει παίζεται.

Τα χέρια συνεχίστηκαν, αλλά αυτή τη φορά έφεραν και το νικητήριο γκολ του Αιολικού (1-2) στο 82΄, όταν ο Φράνσις υπέπεσε σε παράβαση κοντρολάροντας την μπάλα με το χέρι, με τον Αλιάγα να μην δίνει τίποτα και στη συνέχεια της φάσης να γίνεται το 1-2.

Το κερασάκι στην τούρτα δεν είχε μπει, αλλά ο Αλιάγας φρόντισε αν το βάλει στο 94΄όπου ο Λάλας σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι ένα μέτρο μέσα στη περιοχή, με τον ρέφερι να καταλογίζει παράβαση, αλλά αυτή αντί πέναλτι ήταν φάουλ εκτός περιοχής και δεύτερη κίτρινη στον παίκτη που αποβλήθηκε.

Και αν χάσατε τον λογαριασμό, ο κ. Αλιάγας αρνήθηκε στην Θύελλα Καμαρίου 3 πέναλτι και «χάρισε» ένα τέρμα στον Αιολικό... Μήπως έχουμε αλλοίωση αποτελέσματος;;;;

Δείτε το βίντεο:

 

Θυμηθείτε ακόμη μία επική απόφαση σε βάρος της Θύελλας Καμαρίου

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares