Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2011 09:40

Πέρασε σαν θύελλα…

pagos-8yella_2011

Με ένα εκρηκτικό δίλεπτο η ομάδα του κ. Καντζελή απέδρασε με το διπλό από την έδρα του Πάγου.

Μια πολύ σημαντική νίκη πήρε η Θύελλα, χτες το βράδυ στο γήπεδο της Ερμούπολης, πλέον η ομάδα του Καμαρίου έχει το απόλυτο με 2 στις 2 νίκες, που την φέρνει επικεφαλή στην Α’ κατηγορία.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους συριανούς αφού στο πρώτο μισάωρο μπόρεσαν και πήραν κεφάλι στο σκορ. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Χούρος στο 25ο λεπτό έκανε το 1-0 για τον Πάγο, με απευθείας εκτέλεση Φάουλ, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της Θύελλας. Όμως η ομάδα η Θύελλα σε εκρηκτικό δίλεπτο πήρε τη νίκη όταν, στο 84ο λεπτό ο Νίκος Δαμίγος ισοφάρισε για την ομάδα του ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Βαλάντης Αρβανίτης έκανε το 1-2 που έμελε να είναι και το τελικό, επειτα απο μια ξέφρενη πορεία, μπέικε στην μεγάλη περιοχή και από πλάγια, πλάσαρε τον Κουφουντούρα.

.

  • Η ομάδα της Σαντορίνης έφτασε στο λιμάνι της Ερμούπολης στις 21.05, έπειτα από πολύ ταλαιπωρία.
  • Η επόμενη (3η)αγωνιστική, θα βρει τον ΑΟ Πάγου στην Πάρο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Νηρέα, ενώ η Θύελλα θα αναμετρηθεί εντός έδρας στο τοπικό ντέρμπυ με τον Πανθηραϊκό.

ΑΟ Πάγου: (Ξενικάκης Η.) Κουφουντούρας, Πάπιτσης, (89 Καρδάτος), Αργυρός, Σαμιωτάκης, Ρούσσος Ν., Πάσχος, Μπαλόπιτας, Μανωλιός, Τρόκα (61 Νομικός), Χούρος, Ρούσσος Ι. (72’ Βαμβακάρης)

ΑΣ Θύελλας: (Καντζελής Α.) Μηνδρινός, Αργυρός, Λιγνός Χ., Μπαλιάγκας, Ζώτος, Γαλαίος, Δεναξάς, (58’ Βλαβιανός) Γιουρέλης (52’ Λυγνός Ε.), Αρβανίτης (88’ Καφίρης), Δαμίγος, Αργυρός Γ.

Δείτε εδώ την ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ αλλά και όλα τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ της Α’ Κατηγορίας.

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares