Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 16:03

Γ' Εθνική: Βαθμολογία στον 7ο όμιλο-Ξεφεύγει ο Φλοσάρντ Μάλτσι

Ανακατατάξεις είχαμε στον 7ο όμιλο όσον αφορά τη 18η αγωνιστική κυρίως για τις ομάδες που παλεύουν για τη παραμονή.

Η ήττα του Αιγάλεω από την Καλλιθέα έδωσε ελπίδες στην ομάδα του Νίκου Παντέλη, ενώ ζωντανή έμεινε και η Κόρινθος μετά το 1-1 με τον Ηλυσιακό. Η Θύελλα γνώρισε την ήττα από τον Αιολικό και η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη μειώθηκε στους δυο βαθμούς ενώ ο Πανθηραϊκός έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με τους Αγιους Αναργυρους σε ένα αδιάφορο ματς.

Ο Αγιος Ιερόθεος κλείδωσε την παραμονή μετά τη νίκη με 3-2 επι του Χαραυγιακού που παρέμεινε κοντά στη ζωνη. Σημαντική βαθμολογική ανάσα για τον ΑΟ Χαλκίδας μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τν Απόλλωνα Ερέτριας με 0-1.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ 7ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Σε ότι αφορά τον πίνακα των σκόρερ ο Φλοσάρτ Μάλτσι του Ηλυσιακού αύξησε τη διαφορά του από τον Δημήτρη Βέρμπη αφού ο άσος του Ηλυσιακό με το γκολ στην Κόρινθο έφτασε τα 14 τέρματα και άφησε στην 2η θέση τον επιθετικό του Αιγάλεω που έμεινε στα 12.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής που με το γκολ στους Αγιους έφτασε τα 9 γκολ, αφήνοντας στην 4η θέση τους Μάριο Αργυρίου της Θύελλας και Θέμη Ποτουρίδη του Αιολικού που σκόραρε στο Καμάρι, με τους δυο παίκτες να έχουν 8 τέρματα. 

DSC_0732_cd6e8.jpg

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares