Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2011 19:30

ΤΟ "ΠΑΡΤΥ" ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ!!!!

ao_pyrgou-anagenisi_2011-1

Με το επιβλητικό 7 - 1 ο Πύργος συνέτριψε την Αναγέννηση Νάξου που είχε πολλές ελλείψεις βασικών της παικτών στο Δ.Γ Καμαρίου.

Έτσι η ομάδα του Λευτέρη Τζούρου έπιασε στην κορυφή και συγκατοικεί με τις ομάδες Αστερά Μαρμάρων και  την Τραγαία.

Η ομάδα του Πύργου μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και με συνεχείς πίεση κατάφερε να σπάσει πολύ εύκολα την μικρή  αμυντική αντίσταση της ομάδας του Στέλιου Πολέμη και έτσι δεν άργησε να έρθει το πρώτο γκολ για το Πύργο στο 14' με τον Γεωργιάδη.

Η πιέση συνεχίστηκε ο μεριά Πύργου που ήθελε απο νωρίς να καθαρίσει το ματς και έτσι το δεύτερο γκόλ ήρθε 10 λεπτά μετά στο 28' όπου πάλι ο Γεωργιάδης ξαναχτύπησε πάλι και ζευγάρωσε τα προσωπικά του γκολ.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού δεν έλλειψαν και οι διαπληκτισμοί και τα νεύρα ανάμεσα σε παίκτες των δύο ομάδων με αποτέλεσμα την καθυστέρησει του παιχνιδιού σε αρκετές περιπτώσεις και τις πολλές κίτρινες κάρτες που εβγάλε ο διαιτητής του παιχνιδιού κ.Αλιφραγκής.

Η άμυνα της Αναγέννησης συνέχισε σαν να μην υπήρχε ο Πύργος να χάνει την μιά ευκαιριά πίσω από την άλλη με αποτέλεσμα στο 34' μετά από πάσες των παικτών του Πύργο στην περιοχή του τερματοφύλακα της Αναγέννησης να γίνει εύκολα το 3 - 0  από το Φύτρο.

Το 4 - 0  ήρθε πολύ γρήγορα και στο 40'  μετά από σέντρα ο Νομικός με δυσκολεύτηκε να βγεί το στόχο. Με το 4 - 0 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδητήρια.

Στο Δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα δεν άλλαξαν καθόλου προς το καλύτερο για την ομάδα του Πολέμη που να πούμε και την αλήθεια δεν είχε και τα όπλα να το κάνει μιας και η ομάδα τις Νάξου κατέβηκε ίσα - ίσα 11άδα και με πολλές ελλείψεις.

ao_pyrgou-anagenisi_2011-2

Το πάρτυ του Πύργου μπροστά απο την περιοχή της Αναγέννησης συνεχίστηκε και με συνεχείς αντεπιθέσης από δεξιά και αριστερά χτυπούσε ανελέητα με αποτέλεσμα το 5 - 0 από το  Φύτρο στο 49'  να φαντάζει ότι υπάρχει και συνέχεια. Η Αναγέννηση κατάφερε ελάχιστες φορές να φτάσει στα καρέ του Πύργου χώρις κανένα αξιόλογο αποτέλεσμα.

Στο 63' του παιχνιδιού είχαμε άλλη μιά ακομά διακοπή μετά από το μαρκάρισμα του Αλπανίδη στο Hoxai, έπεσαν μερικές κλωτσίες και υπήρξε ένας συνωστισμός παικτών σπρωξίματα,τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν μετά τις αποβολές με κόκκινες κάρτες απο τον διαιτητή του αγώνα στους Αλπανίδη κ Ηοχαi. Στο 75 '  με γυριστεί κεφαλιά ο Γιάννης Λυγνός κάνει το 6 - 0 για την ομάδα του.

Η Αναγέννηση κατάφερε μετά από όμορφη προσπάθεια του παίκτη της Μαστρογιαννάκη αφού πέρσε 3 αμυντικούς του Πύργου με όμορφο σούτ να πετύχει το γκόλ τις τιμής που πραγματικά χειροκροτήθηκε απ' όλο τον κόσμο στο γήπεδο του Καμαρίου που βρέθηκε στις κερκίδες του σταδίου. Το κερασάκι στην τούρτα του μεγάλοθυ θριάμβου του Πύργου το έβαλε στο τέλος του παιχνιδιού ο Φύτρος κάνοντας το επιβλητικό 7 - 1.

Τέλος να ενημερώσουμε ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με καθυστέρησει 45 λεπτών για το λόγο ότι η ομάδα τις Νάξου ταξίδευσε στο νησί τις Σαντορίνης με σκάφος!!!!!!

Α.Ο ΠΥΡΓΟΣ

1 ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ

2 HOXAI

3 ΔΑΜΙΓΟΣ Δ.

4 ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ

5 ΝΟΜΙΚΟΣ

6 ΛΙΓΝΟΣ

7 ΧΡΥΣΟΧΟΟΣ

8 ΑGARAJ

9· ΦΥΤΡΟΣ Σ.

10 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

11ΚΥΒΡΙΚΟΣΑΙΟΣ

________________-___

12 ΦΥΤΡΟΣ Μ.

13 ΝΟΜΙΚΟΣ Μ.

14 ΧΑΛΒΑΤΖΗ

15ΝΟΜΙΚΟΣ Η

16 ΚΑΤΣΙΠΗΣ

17 ΒΛΑΧΟΣ

18 ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.: ΤΖΟΥΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΑΞΟΥ

1 ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Ε

2 ΔΕΓΑΙΤΑΣ Τ

3 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

4 ΔΕΓΑΙΤΑΣ Γ

5 ΚΑΤΑΜΑΝΗΣ Κ.

6 ΣΕΜΕ

7 ΑΛΜΠΑΝΙΔΗΣ

8 ΒΙΛΑΝΤΩΝΗΣ

9 ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

10 ΛΙΚΑ

11ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.: ΠΟΛΕΜΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

 


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.; ΑΛΙΦΡΑΓΚΗΣ - ΑΝΤΙΜΙΣΑΡΗΣ - ΓΙΩΤΗΣ

-Ακολουθούν Βίντεο με τα γκολ και τις φασεις του αγώνα!!!

Δείτε εδώ όλα τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και την ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares