Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 13:09

Παράταση μέχρι την Τετάρτη για συμμετοχή στην σχολή προπονητών της Νάξου

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες για την πραγματοποίηση της σχολής προπονητών που θα γίνει στη Νάξο μεταξύ 8 και 20 Απριλίου.

Οι μέχρι τώρα δηλώσεις συμμετοχής ανέρχονται στις 25, μεταξύ αυτών τριών μόνο υποψηφίων προπονητών με καταγωγή από τη Νάξο, πράγμα που προκαλεί Εντύπωση.

Έπειτα από επίμονη προσπάθεια του προέδρου κ. Ειρηναίου Φρέρη, δόθηκε παράταση της κατάθεσης αιτήσεων συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 3/4, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα έξοδα μετακινήσεις και παραβόλου για τις γυναίκες υποψήφιους είναι 100% καλυμμένα, άρα μπορούν να παρακολουθήσουν τη σχολή δωρεάν.

Η συγκεκριμένη σχολή αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία για να αποκτήσουν οι ενδιαφερόμενοι την πιστοποίηση, καθώς είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί στο άμεσο μέλλον σχολή στις Κυκλάδες.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων:

Σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών των υποψηφίων για Σχολή Προπονητών UEFA C, UEFA D και Σχολής Επανεξέτασης, μέχρι την Τετάρτη 03-04-2019 και ώρα 14:00 (Απομένουν ελάχιστες θέσεις).

Υπενθυμίζουμε ότι ο φάκελος με τα δικαιολογητικά των υποψηφίων θα πρέπει να βρίσκεται στην Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, με αλληλογραφία ή κατάθεση στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Κ. Δ/νση: Ποσειδωνίας 1 – Ερμούπολη – 84100 Σύρος.

Πιστεύουμε είναι Χρυσή Ευκαιρία η παρακολούθηση των σχολών για τους Κυκλαδίτες, μιας και από του χρόνου κανείς ΜΗ διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου δε θα μπορεί να ασκεί τα καθήκοντα του.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares