Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 17:20

Συνάντηση του Γιώργου Μαραγκού με τον Σκοπευτικό Όμιλο Σύρου

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Σκοπευτικού Ομίλου Σύρου κ. Νίκο Βασάλο και μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Μαραγκός, την Τρίτη 09 Απριλίου 2019, παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ. Αλέξη Αθανασίου και Δομένικου Σαγκινέτου και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ποσειδωνίας και μέλος του Ομίλου κ. Δημήτρη Νταλαχάνη.

Τη συζήτηση μονοπώλησε το πάγιο αίτημα του Ομίλου για την ανεύρεση ενός χώρου σκοπευτηρίου, λόγω της μεγάλης ανάγκης των πολυάριθμων μελών του, των σωμάτων ασφαλείας και των λοιπών ενδιαφερομένων για προπόνηση, ενώ συμφωνήθηκε από κοινού η διερεύνηση όλων των πιθανών λύσεων, προκειμένου ο εν λόγω χώρος να είναι κατάλληλος και να πληροί τις ισχύουσες εκ του νόμου προδιαγραφές.

Πιο συγκεκριμένα, αναπτύχθηκαν τα εξής θέματα:

 

  • Η διερεύνηση ανοικτού χώρου με σκοπό τη χρήση του ως σκοπευτηρίου, είτε εκ των δημοτικών ακινήτων, τα οποία πιθανόν είναι ακατάλληλα για την εν λόγω χρήση, είτε με μίσθωση χώρου, που να πληροί τους κανόνες ασφαλείας και τις ισχύουσες διατάξεις του νόμου.
  • Η δυνατότητα παραχώρησης από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης της κλειστής αποθήκης στον Πάγο για τη δημιουργία προπονητηρίου αεροβόλου όπλου και τόξου, μετά από διερεύνηση της συμμόρφωσης του χώρου στις απαιτούμενες προδιαγραφές. Διευκρινίστηκε δε, από τη Δημοτική Αρχή, δεδομένου ότι ο εν λόγω χώρος χρησιμοποιείται ως αμαξοστάσιο του Δήμου, ότι, στην περίπτωση καταλληλότητας του χώρου, απαιτείται η μετακίνηση, η εκποίηση ή επαναχρησιμοποίηση των δημοτικών οχημάτων.

-

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares