Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011 18:45

Διπλό για τον Πάγο επί του Νηρέα Video

nireas-pagos_2_2011

Ένα πολύτιμο τρίποντο στις αποσκευές του επέστρεψε ο Πάγος από την Πάρου, αφού επιβλήθηκε του Νηρέα με 2-1 στο γήπεδο των Μαρμάρων.

Οι Συριανοί αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν σε διάστημα μόλις τριών λεπτών να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν τη νίκη. Αυτό το τρίποντο ήταν το πρώτο για την ομάδα του Ηλία Ξενικάκη καθώς στα άλλα δύο παιχνίδια που είχε δώσει είχε μια ήττα και μια ισοπαλία.

Από την άλλη ο Νηρέας στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει έχει ισάριθμες ήττες, και οι δύο από Συριανές ομάδες. Πριν από δύο εβδομάδες είχε ηττηθεί από την Άνω Σύρο στο γήπεδο της Ερμούπολης με 4-1.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, το παιχνίδι ήταν σχετικά καλό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία, όμως η καλά οργανωμένες άμυνες δεν άφηναν κενούς χώρους με αποτέλεσμα οι επιθετικοί να μην μπορούν να απειλήσουν. Μπορεί και οι δύο ομάδες να είχαν ρίξει το βάρος τους στην άμυνα όμως και τα τρία γκολ που σημειώθηκαν μπήκαν από λάθη των αμυντικών.

Οι Ναουσαίοι αν και είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος δεν κατάφεραν να σκοράρουν με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ να είναι στο 0-0. Στην επανάληψη, τα πράγματα άλλαξαν καθώς το γκολ του Μοστράτου στο 58’ με ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε άλλη πνοή στο παιχνίδι. Ο Πάγος βγήκε στην επίθεση και σε διάστημα τριών λεπτών άλλαξε την κατάσταση. Αρχική ο Πρίντεζης με δυνατή κεφαλιά μέσα από την περιοχή έπειτα από τη σέντρα του  Πάπιτση έφερε το παιχνίδι στα ίσα και στη συνέχεια ο Μπαλόπητας έκανε τη ολική επαναφορά και έβαλε του φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ. Το γκολ του Μπαλόπητα ήταν αυτό που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 αφού οι Παριανοί δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι άλλο. Ο Πάγος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές αφού ο Σαμιωτάκης στο 92’   αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα του κ. Γιάννη Κουζούμη.

nireas-pagos_1_2011

Οι σπουδαιότερες φάσεις που καταγράψαμε ήταν για τον Α’ Ημίχρονο

9ο λεπτό: Πλασέ Μπαλόπητα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Παπαδάκη

11ο λεπτό: ο Γκεμπόρης έκλεψε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου και τροφοδότησε τον Μοστράτο ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά αφού η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κουφουντούρα.

18ο λεπτό: ο Γιάννης Ρούσσος έβγαλε σέντρα στο ύψος του πέναλτι βρίσκοντας όμορφα τον Πρίντεζη όμως το πλασέ του τελευταίου κατέληξε στην αγκαλιά του Παπαδάκη.

23ο λεπτό: Ο Μοστράτος έπιασε κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ όμως η μπάλα βγήκε ελάχιστα  πάνω από το δεξί παραθυράκι του Κουφουντούρα.

27ο λεπτό: Ο Αριανούτσος βρήκε με σέντρα πολύ ωραία μέσα στην περιοχή τον Μοστράτο όμως το απευθείας σουτ που επιχείρησε ο επιθετικός του Νηρέα κατέληξε στην αγκαλιά του Κουφουντούρα.

28ο λεπτό: συνεχείς προσπάθειες για σουτ μέσα στην μεγάλη περιοχή του Πάγου όμως η άμυνα των Συριανών κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ.

Στο Β’ Ημίχρονο οι φάσεις ήταν λιγοστές όμως σχεδόν όλες είχαν στόχο!

58ο λεπτό: Ο Μοστράτος κάνει το 1-0 για την ομάδα του έπειτα από πολύ τεχνικό ψηλοκρεμαστό πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή.Free Image Hosting at www.ImageShack.us

60ο λεπτό: Ισοφάριση σε 1-1 όταν η σέντρα από τα δεξιά του Πάπιτση βρήκε τον Πρίντεζη στην περιοχή (αδράνεια των αμυντικών του Νηρέα να διώξουν) όπου ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει σωστά με το κεφάλι κάνοντας το 1-1.

63ο λεπτό: Ασίστ του Χούρου και Ο Μπαλόπητας εκμεταλλεύτηκε το λάθος της παριανής άμυνας να απομακρύνει την μπάλα και με ένα ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Παπαδάκη.

89ο λεπτό: Ο τριπολιτσιώτης έβγαλε γλυκιά σέντρα από τα δεξιά αλλά η κεφαλιά του Μοστράτου έφυγε ελάχιστα έξω από τα γκολπόστ.

Στην επόμενη αγωνιστική ο Νηρέας θα ταξιδέψει στην Σαντορίνη για να αγωνιστεί με τον Πρωτοπόρο Πανθηραϊκό ενώ ο Πάγος έχει ρεπό.

louloudia_ston_nikola

Σημ. Ο αγώνας ξεκίνησε με 1 λεπτού σιγή στην μνήμη του Νικόλαου Τριπολιτσιώτη μιας και σήμερα ήταν τα 40 του. Σύσσωμοι οι παίκτες, προπονητής και Πρόεδρος του Νηρέα αποτίμησαν στο σημείο που είχαν την φανέλα του Νηρέα μαζί με μία φωτογραφεία του εκλιπόντος, κόκκινα τριαντάφυλλα.

 


ΝΗΡΕΑΣ - ΑΟ ΠΑΓΟΥ 1-2 by sportcyclades

AMEΣ ΝΗΡΕΑΣ: (Α. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ., ΡΟΥΣΣΟΣ Π., GEBORYS, ΚΡΗΤΙΚΟΣ Δ., ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΓΟΣ Π., HAXHIJA A. (61' TETLA), ΡΟΥΣΣΟΣ Μ., ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΗΣ Π., ΑΡΙΑΝΟΥΤΣΟΣ Α., ΜΠΙΜΠΑ Γ., ΜΟΣΤΡΑΤΟΣ Γ.

Α.Ο ΠΑΓΟΥ: (Η. ΞΕΝΙΚΑΚΗΣ), ΚΟΥΦΟΥΝΤΟΥΡΑΣ Α. - ΠΑΠΙΤΣΗΣ Β. - ΣΑΜΙΩΤΑΚΗΣ Κ. - ΡΟΥΣΣΟΣ Ν. - ΑΡΓΥΡΟΣ Γ. (80' ΝΟΜΙΚΟΣ Σ.) - ΤΡΟΚΑ Κ. - ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ Δ. (75' ΜΑΡΜΑΓΓΙΩΛΗΣ) - ΡΟΥΣΣΟΣ Γ. (65' ΜΑΝΩΛΙΟΣ) - ΜΠΑΛΟΠΙΤΑΣ Α. - ΧΟΥΡΟΣ Γ. - ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ Μ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares