Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011 18:31

ΑΟ Πάρου-Παμμηλιακός. Νίκησε ο καλύτερος

aop-pammiliakos_1_2011

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά και με ένταση, ο Παμμηλιακός, που στάθηκε καλύτερα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα πήρε τη νίκη και μαζί τους πρώτους τρεις βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με αναγνωριστικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με τη μπάλα να παίζεται στο χώρο του κέντρου.

Στο10' όμως ο Κυρίτσης πετάχτηκε μπροστά και με πλασέ κρέμασε το Χαριστό. Από το σημείο αυτό και για είκοσι λεπτά η ομάδα της Μήλου ήταν καταιγιστική. με τον Πετσίνη και το Στ. Παπαδημητρίου να πρωταγωνιστούν. Ο πρώτος πετάχτηκε στην περιοχή μετά από γύρισμα του Τσιριγωτάκη από αριστερά όμως το σουτ του κατέληξε άουτ στο 18', ενώ και στην επόμενη φάση είχε σουτ από αριστερά που μπλόκαρε ο Χαριστός. Στο 21' ο Παπαδημητρίου έβγαλε μεγάλη μπαλιά στον Β. Καμακάρη που όμως έβαλε λάθος φάλτσα στη μπάλα για να τη δει να καταλήγει άουτ, όπως και το φάουλ του Παπαδημητρίου στο 25'.

Ο ΑΟΠ προσπάθησε να κυκλοφορήσει λίγο τη μπάλα και στο 28' μετά από φάουλ του Πετρόπουλου η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 32' ο Μπιρμπίλης είχε σουτ μέσα από την περιοχή μετά από σύγχυση αλλά έφυγε απογοητευτικά άουτ. Στο 37' και ενώ η Μήλος επανέκτησε την κυκλοφορία, δημιουργήθηκε φάση μπροστά στα καρέ τους με τον Αρκουλή να πιάνει ανάποδο ψαλίδι που έδιωξε ο Μήτση. Στην επόμενη φάση Ο ΑΟΠ με τον Πετρόπουλο κέρδισε πέναλτι, το οποίο ο Μπιρμπίλης εκτέλεσε δύο φορές εύστοχα, αφού την πρώτη ο διαιτητής σφύριξε επανάληψη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μήτση έπεσε σωστά και τις δύο φορές. έτσι έληξε το ημίχρονο 1-1.

Στο δεύτερο το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά οι φάσεις μοιράστηκαν, ο ΑΟ Πάρου είχε την κατοχή, αλλά ο Παμμηλιακός έδινε την εντύπωση ότι πιο εύκολα έβγαινε μπροστά. Στο 53' ο Τσόκα από αριστερά έβγαλε τη σέντρα, ο Μπιρμπίλης σούταρε αλλά μπλόκαρε ο Μήτση. Στο 58' από οργανωμένη επίθεση του Παμμηλιακού ο δραστήριος Πετσίνης σούταρε, ο Χαριστός έδιωξε εντυπωσιακά. Στην επόμενη κατεβασιά, ήταν η σειρά του Μήτση να διώξει σε σουτ του Τσόκα από σέντρα του Αρκουλή. Στο 71' ο Τσιριγωτάκης μετά από μια πανέμορφη ενέργεια και 1-2 που έπαιξαν οι παίκτες του Παμμηλιακού έκανε το 1-2. Δεκαπέντε λεπτά μετά ο Πετσίνης ύστερα από λάθος συνεννόηση της άμυνας του ΑΟΠ τσίμπησε τη μπάλα από τον Χαριστό αλλά πέρασε σύριζα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του. Στο 88' όμως ο Μπιρμπίλης με απευθείας φάουλ έκανε το 2-2 και πάνω που αυτό φάνηκε ότι θα είναι το τελικό σκορ, ο Τσιριγωτάκης πέρασε τρεις παίκτες από δεξιά, έβγαλε τη μπαλιά στο ύψος του πέναλτι και η χρυσή αλλαγή Αλ. Παπαδημητρίου έκανε το 2-3 στο 91'. Στο 93' αποβλήθηκε ο Μουράι με απευθείας κόκκινη κάρτα για σπρώξιμο σε αντίπαλο.

Αναμφισβήτητα οι 50 φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα όμορφο παιχνίδι αν και έφυγαν στεναχωρημένοι λόγω του τελικού αποτελέσματος.

Από τον ΑΟΠ προσπάθησαν πολύ ο Πετρόπουλος και ο Αρκουλής ενώ διακριθέντες από τους Μηλιούς ήταν ο Στ. Παπαδημητρίου, ο Πετσίνης, ο Τσιριγωτάκης και ο Πουλάκης.

aop-pammiliakos_2_2011

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: Χαριστός, Μουλάς (73' Κρώνης), Μπάλιος (75' Φραγκογουλάς), Μουράι, Καζακίδης, Καραγκούνης, Πετρόπουλος, Αρκουλής, Γιουρτζίδης, Μπιρμπιλής, Τσόκα

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ : Μήτση, Καμακάρης Μ., Πουλάκης, Ατανάσοβ, Σιδερής, Μπαργιάμη, Καμακάρης Β. (62' Παπαχριστοδούλου, 64' λ.τρ. Παπαδημητρίου Α.), Τσιριγωτάκης, Πετσίνης, Παπαδημητρίου Στ. (73' Καμπανάρος), Κυρίτσης.


ΑΟ ΠΑΡΟΥ-ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ 2-3 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΡΟΥ... by sportcyclades


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares