Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011 00:03

Είχε Λι(υ)γνούς η Θύελλα

filwti-8yella_2_2011

Την Τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε πριν λίγο, η ομάδα της Θύελλας επί του Φιλωτίου με σκορ 2-0.

Η ομάδα του κ. Καντζελη ήταν καλύτερη με συνοχή σε όλες τις γραμμές αλλά όχι και τόσο αποτελεσματική μιας και ο Αρβανίτης Βαλάντης ήταν καλά μαρκαρισμένος αλλά και ο δεύτερος επιθετικός της ομάδας Δαμίγος, έμεινε στην Σαντορίνη.

Από την άλλη η ομάδα του κ. Ψαρρά αρκέστηκε την περισσότερη ώρα σε παθητικό ρόλο που μόνο μετά την επίτευξη του 1ου γκολ της Θύελλας και για περίπου ¼ προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Μηνδρινού κυρίως με τον Ευριπιώτη, Μουστάκη και Καράϊ.

filwti-8yella_1_2011

Το 1ο ημίχρονο τελείωσε με το στείρο 0-0. Το Φιλώτι με διπλή ζώνη άμυνας δεν επέτρεπε  στην Θύελλα να μπει εύκολα μέσα στην μεγάλη της περιοχή και τα ελάχιστα σουτ που επιχειρήθηκα δεν δυσκόλεψαν ιδιαίτερα τους αμυντικούς της αξιώτικης ομάδας. Όμως από την άλλη, ούτε μια φάση δεν έγινε για να απειληθεί ο τερματοφύλακας Μηνδινός. Οι κυριότερες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 10ο λεπτό όταν ο Πάγια από δεξιά, έβγαλε την σέντρα στο ύψος του πέναλτι αλλά το απευθείας σουτ που έπιασε ο  Αρβανίτης κατέληξε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πολυκρέτη. Στο 25ο λεπτό ο Γαλέος με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Βλαβιανό αλλά το πλασέ του τελευταίου αποκρούστηκε σε κόρνερ από την άμυνα του Φιλωτίου. Στο 39ο λεπτό ο Αρβανίτης έπειτα από ατομική προσπάθεια έφτασε απέναντι από τον Πολυκρέτη αλλά το πλασέ του έφυγε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι. Και στο 42ο λεπτό όταν ο Αργυρός Γιώργος βρέθηκε απέναντι από τον Πολυκρέτη όμως ο πορτιέρο του Φιλωτίου απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 2ο ημίχρονο η Θύελλα μπήκε πάλι δυνατά και ελέγχοντας το κέντρου πίεσε για το γκολ, το οποίο ήρθε από τον Βαγγέλη Λιγνό 8 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και πιο συγκεκριμένα στο 57ο λεπτό έπειτα από ψηλοκρεμαστή κεφαλιά. Ο ίδιος παίκτης είχε άλλες δύο καλές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ όμως ένας άλλος Λυγνος ήταν αυτός που τελικά κλείδωσε το ματς στο 81ο λεπτό, όταν ο Καφίρης έβγαλε κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Φιλωτίου και ο Χρήστος Λυγνός πλάσαρε όμορφα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

filwti-8yella_1_2011

Στην εξέδρα του Δημοτικού Σταδίου Πάρου βρέθηκαν μέλη των αποστολών του Παμμηλιακού, του ΑΟ Πύργου, αλλά και του τμήματος Νέων της Αναγέννησης που παρά το νεαρό της ηλικίας τους άφησαν τις χειρότερες εντυπώσεις σε όλους μας μιας και σε όλη την διάρκεια της παραμονής τους στο γήπεδο, έβριζαν χυδαία και με εμετικούς χαρακτηρισμούς το διαιτητικό τρίο. Τα ονόματα και το βίντεο υπάρχουν και θα δημοσιευτούν σε περίπτωση που επαναληφτεί το ίδιο φαινόμενο ξανά από τους ίδιους σε οποιοδήποτε γήπεδο των Κυκλάδων. Πρέπει κα καταλάβουν κάποιο ΑΛΗΤΕΣ ότι τέτοιες συμπεριφορές μας κάνουν όλους όσους αγαπάμε το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρό, αντίπαλούς τους!

Έπειτα και από το σημερινό αποτέλεσμα η Θύελλα έφτασε σε απόσταση αναπνοής από τον Πανθηραϊκό που έχασε βαθμούς εντός έδρας. Όσο για το Φιλώτι που πλέον μετά την τιμωρία του με -2 από την Πειθαρχική επιτροπή, είναι ουραγός στην βαθμολογία της Α’ Κατηγορίας.

Στην επόμενη αγωνιστική η Θύελλα θα ταξιδέψει στην Άνω Μερά ενώ το Φιλώτι θα επιστρέψει στην Πάρo αυτή την φορά για να αντιμετωπίσει τον Νηρέα στα Μάρμαρα.

Δείτε εδώ την Βαθμολογία και τα αποτελέσματα της Α΄ Κατηγορίας

ΑΜΣ Φιλωτίου: (Ψαρράς Στ.), Πολυκρέτης Γ., Ευριπιώτηε Μ., Κατσούρος Φ., Κρασσάς Γ., Προμπονάς Α., Καράϊ Ε. (78’ Βασιλάκης Μ), Μουστάκης Α. (87΄Δέτσης Θ.), Ψαρράς Β., Κώτσος Γ. (53’ Καράϊ Σ.), Μουστάκης Γ., Μουστάκης Ν.

ΑΣ Θύελλα: (Καντζελής Α.), Μηνδρινός Β., Πάγια Γ., Λυγνός Χ., Μπαλιάκας Μ., Σώτος Ν., Γαλέος Κ., Δεναξάς Σ. (49’ Λιγνός Β), Βλαβιανός Κ., Αρβανίτης Χ., Καφίρης Ν., Αργυρός Γ.


ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ-ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 0-2 26-11-2011 by sportcyclades

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares