Κυριακή, 09 Ιουνίου 2019 11:41

Παρασκευή 26 Ιουλίου ξεκινούν τα... βάσανα της Θύελλας Καμαρίου

Οργανώνεται σιγά σιγά η ομάδα της Θύελλας Καμαρίου, με τα θέματα που προκύπτουν να είναι πολλά, όμως με βάσει την οργάνωση που έχει δείξει η διοίκηση της ομάδας, όλα αναμένεται να τακτοποιηθούν πριν από την έναρξη της προετοιμασίας.

Στις 26 Ιουλίου για πρώτη φορά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Καμαριανοί θα πατήσουν γήπεδο, αναγκάζοντας το γήπεδο του χωριού να αποκτήσει και πάλι πνοή, ενώ νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 23 και 24 του ίδιου μήνα, οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις από το εξειδικευμένο κέντρο "Life Ergo" του Νίκου Δρακογιαννόπουλου.

Ο Βαγγέλης Χαντές θέλει να έχει μια πληρέστατη εικόνα για την κατάσταση των παικτών του ώστε να εφαρμόσει στη συνέχεια το πλάνο της προπόνησης και το.. χτίσιμο της ομάδας.

Αμυντικός, μέσος, πλάγιοι επιθετικοί που θα μπορούν να καλύψουν θέση και στην αιχμή του δόρατος, και βάρος στους ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται ως "μικροί" έχει ρίξει η επιτροπή μεταγραφών του συλλόγου βάσει των εισηγήσεων του έμπειρου κόουτς.

Από εκεί και πέρα, την επόμενη εβδομάδα, θα ακολουθήσουν και άλλες ανανεώσεις μετά από εκείνη του Κώστα Ανδριόλα. 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares