Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 19:45

Κώστας Ερρίκος: Είναι δύσκολο να πεις όχι σε τόσο φερέγγυους ανθρώπους

Κώστας Ερρίκος... ένας ποδοσφαιριστής που έχει αποδείξει την αξία του μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, κρατώντας χαμηλούς τόνους στην προσωπική ου ζωή, αλλά πολύ υψηλούς όταν αγωνίζεται, αφού η απόδοση του αποτελεί τον μόνιμο πονοκέφαλο των αμυνόμενων που τον επιτηρούν.

Αν και ο ίδιος αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων από τη Γ΄Εθνική, ο Κώστας Ερρίκος, δεν το σκέφτηκε και πάρα πολύ, καθώς έκλεισε τα αυτιά του στις σειρήνες και απάντησε θετικά στην πρόταση των ανθρώπων της Θύελλας Καμαρίου, για τους οποίου τρέφει απεριόριστη εκτίμηση, χαρακτηρίζοντας τους ''φερέγγυους'' και ''τυπικούς'', όντας απόλυτα ικανοποιημένος από την συνεργασία τους.

48a5223d3cd4e9e30e13dc71aabd2baa_XL_de339.jpg

Ο Κώστας Ερρίκος, κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε. Ολυμπιάδα Πειραιά, Βύζα Μεγάρων, Ιωνικό, Προοδευτική και Περαμαϊκό, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει συνδέσει το όνομα του με την κατακόρυφη ανοδική πορεία της Θύελλας Καμαρίου, στην οποία μεταγράφηκε το 2016 και με ένα μικρό διάλυμα αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

 Μετά την απόφαση του να παραμείνει στην Θύελλα Καμαρίου, ο Κώστας Ερρίκος μίλησε για την απόφαση του να παραμένει στην ομάδα:

-Παραμένεις για 4η συνεχόμενη σεζόν στο Καμάρι, ποιοι είναι οι λόγοι της απόφασης σου;

« Όταν κάποιος περνάει κάπου καλά δεν υπάρχει λόγος να φύγει.. Η ομάδα και οι άνθρωποι που την διοικούν 4 χρόνια τώρα ήταν άψογοι απέναντι μου και ακέραιοι σε ότι είχαμε συμφωνήσει κάθε χρονιά χωρίς εκπτώσεις οπότε δεν βλέπω γιατί να ψάξω κάτι άλλο... ».

-Πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η διοίκηση στην απόφαση σου;

« Η διοίκηση είναι αυτή που προσφέρει σιγουριά στον ποδοσφαιριστή και παίζει τον βασικό ρόλο στην απόφαση παραμονής του παίχτη ή όχι.. επομένως όταν έχεις να κάνεις με κυρίους φερέγγυους και τυπικούς δεν γίνεται να μην σε επηρεάσει αυτό!! ».

-Πλέον η Σαντορίνη αποτελεί η μόνιμη κατοικία του Κώστα Ερρίκου;

«Δεν ξέρω αν όντως γίνει η μόνιμη κατοικία μου στο τέλος αλλά σίγουρα θα είναι και για το κοντινό μέλλον όπως φαίνεται... »

-Η Θύελλα πως θα πρέπει να βαδίσει τη νέα περίοδο;

«Θεωρώ πως πέρυσι πήραμε αρκετά μαθήματα σε πόλους τομείς οπότε φέτος θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και συγκροτημένοι παντού! ».

DSC_0169dbdv_0e648.jpg

-Θεωρείς ότι φέτος η χρονιά θα είναι καλύτερη και για ποιο λόγο;

«Βλέπω ότι φέτος ξεκινάει μια νέα προσπάθεια σε ακόμη πιο επαγγελματικό επίπεδο σε όλα τα στάδια οπότε είμαι πολύ αισιόδοξος στο ότι θα είμαστε 1 κλικ πιο πάνω!! ».

-Το μήνυμα σου στον κόσμο;

«Ο κόσμος όπως και πέρυσι που ήταν συγκινητικός όλη τη σεζόν έτσι και φέτος πρέπει να συνεχίσει και πιστεύω ότι θα αποζημιωθεί και με το παραπάνω!! »

-Τι κρατάς από πέρυσι;

«Πέρυσι ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά σε πολλοίς τομείς παρόλο που ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις κρατάω μόνο τα θετικά όπως ένα απ αυτά είναι και η παραμονή στην κατηγορία κι απ όλα τα άλλα παίρνω μόνο δύναμη και γνώση…»

IMG_7780asdfasdf_cc7ab.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares