Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011 16:35

Νέων: ΑΟ Μυκόνου-Ολυμπιακός Συρου

neon_aom-olympiakos_syroy_2011

Στο ντέρμπι κορυφής της 3ης αγωνιστικής πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο του Κόρφου ανάμεσα στον Α.Ο. Μυκόνου και τους Νέους Ολυμπιακού Σύρου.

Για ακόμη μία φορά ο αέρας έκανε τη σωστή διαχείριση της μπάλας ανέφικτη. Ο Ολυμπιακός Σύρου πέτυχε το πρώτο γκολ του αγώνα με τον Ξυγκάκη στο 37'. Μέσα σε 4' λεπτά η Μύκονος έφερε το παιχνίδι στα ίσα μετά από τετ-α-τετ του Γκοράρι που κατέληξε στη δεξιά πλευρά του τερματοφύλακας του Ολυμπιακου Σύρου. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς άλλες αξιόλογες φάσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκορ έγινε 2-1 για τον Α.Ο. Μυκόνου από κεφαλιά του Κουτσού στο 47'. Το δεύτερο γκολ για την Σύρο και τελευταίο του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 75' από το Χαλαβατζή.
Έτσι ο αγώνας έληξε ισόπαλος για τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα καμία ανακατάταξη στη βαθμολογία τους. Επόμενος αγώνας για τον Α.Ο. Μυκόνου απέναντι στον Α.Ο. Άνω Σύρου και για τους Νέους Ολυμπιακού Σύρου απέναντι στον Α.Ο. Τήνου.

 

neon_aom-olympiakos_syroy_2011_1

Α.Ο. Μυκόνου

Γκουλιάφας, Κλειδωνάρης (80' Λυκούρης), Νάζος, Μιλν, Σιώζος, Κουτσούκος, Κουτσός (64' Νάζος Ν.), Δάμαη (66' Νάζος Α.), Τζέλλος, Κυπριτίδης, Γκοράρι

Νέοι Ολυμπιακού Σύρου

Κουλούρας, Βεκρής, Ξυγκάκης, Ρηγούτσος Σ., Βλαντούσης (77' Φωτεινιάς), Καράβας, Λούσας, Μώτος (78' Καπετανάκης), Ρηγούτσος Ε. (53' Γκούφας), Νομικός (58' Σπανός), Συμιγδαλάς (63' Χαλαβατζής)

{div float:right}{/div}

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares